• Home
  • Recreatiewoning in Schipborg

Recreatiewoning in Schipborg

 Overzicht van de recreatiewoning in Schipborg

Deze prachtige recreatiewoning in Schipborg is uitgevoerd met een ruime overkapping van 250 x 200 cm. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De recreatiewoning is voorzien van veel glaspartijen, daardoor is er veel licht aanwezig in de woning. Hierdoor kunnen de bewoners optimaal genieten van de prachtige natuur rondom de hunebedden.

 

Breedtemaat ca. 900 cm.

Dieptemaat ca. 1100 cm.

Vanaf: € 94.950,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van de recreatiewoning in Schipborg     Tekening van de woning in Schipborg

 

Bij Jaro Houtbouw is alles maatwerk, wij zullen u voorzien van passend advies over de ontwerpen en de materiaalkeuze aan de hand van uw situatie. We gaan eerst om tafel om alle wensen in kaart te brengen, daarna gaan we over tot het maken van een ontwerp en een offerte. Pas als alles naar wens is gaan we over tot de realisatie van uw bouwwerk. Dit wordt gedaan door zeer ervaren bouwlieden die gebruik maken van de beste materialen. Samen met u gaat Jaro Houtbouw voor het beste resultaat!

 

 Detail van de kolom van de recreatiewoning in Schipborg     Detail bekleding van de recreatiewoning in Schipborg

 

Zoals u op de foto's ziet hebben wij oog voor detail, zo is deze recreatiewoning uitgevoerd met een prachtige overkapping. Deze wordt ondersteund door robuuste houten staanders. Deze zijn op hun beurt weer uitgerust met schragen. Het geheel heeft een prachtige uitstraling.

De gevelbekleding is vervaardigd uit Dumo Wood, De intens diepbruine kleur van DumoWood ontstaat tijdens een zeer milieuvriendelijk bewerkingsproces. Met thermische modificatie veranderen de ruwe, onbehandelde planken in een oersterke, isolerende gevelbekleding. Door de hitte van stoom verandert de houtcelstructuur waardoor de planken minder vatbaar zijn voor schimmels en een langere levensduur verkrijgen. Kortom: een duurzaam en betaalbaar eindproduct dat naadloos aansluit op het klimaat in Nederland.

 

 Interieur van de woonkamer in Schipborg     Interieur van de keuken van de recreatiewoning in Schipborg

 

Jaro Houtbouw biedt verschillende mogelijkheden: we kunnen onze bouwwerken casco opleveren, maar het is ook mogelijk dat wij de binnenafwerking voor u te doen. In dat geval leveren wij de woning sleutelklaar op. Jaro Houtbouw kan door zijn korte lijntjes met de klant en hun werknemers een prachtig resultaat neerzetten. Hierbij zetten we in op volledige tevreden klanten!

 

 Interieur van de keuken van de recreatiewoning in Schipborg     Zijkant van de recreatiewoning in Schipborg

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!