• Home
  • Schuur in Ermelo

Schuur in Ermelo

 Overzicht van de schuur in Ermelo

De geïsoleerde schuur in Ermelo is uitgevoerd met Lariks schaaldelen, hierdoor krijgt uw bouwwerk een ongekende landelijke uitstraling, dit was dan ook de wens van de klant. Jaro Houtbouw ontwerpt en realiseert hun bouwwerken volledig naar wens van de klant. Hiervoor gebruiken we het beste materiaal en gaan voor het beste resultaat

 

Breedtemaat ca. 650 cm.

Dieptemaat ca. 1150 cm.


Vanaf: € 40.000,-


offerte AANVRAGEN


 Tekening van de schuur in Ermelo     Bouw van de schuur in Ermelo

 

Jaro Houtbouw houdt tijdens de bouw overal rekening mee, zo is bij deze schuur rekening gehouden met de mogelijkheid dat de klant later een zolder wil aanbrengen, door een extra geplaatste gording is dit in de toekomst makkelijk te realiseren. 

Bij Jaro Houtbouw besteden we veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een duurzaam en stevig bouwwerk, bij deze schuur is gebruikt gemaakt van spanten met godingen en dakbeschot. Op het dakbeschot zijn regels met hiertussen isolatie geplaatst, dit komt de duurzaamheid zeer ten goede en hierdoor kan de schuur in elk seizoen geburikt worden. Het dak is afgewerkt met prachtige oranje dakpannen.

Uiteindelijk is de schuur naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd, een prachtig resultaat!

 

 

Ook een schuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!