• Home
  • Schuur in Nunspeet

Schuur in Nunspeet

 Voorkant van de schuur in Nunspeet

De schuur in Nunspeet is prachtig uitgevoerd met Zweeds vuren rabat, dit is hout dat door impregnatie zeer gestegen is in duurzaamheid. Door het zwart te dompelen wordt het zeer geschikt voor het bekleden van houten bouwwerken. Daarbij geeft het de schuur een prachtige landelijke uitstraling.

 

Breedtemaat ca. 330 cm.

Dieptemaat ca. 830 cm.


Vanaf: € 25.000,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van de schuur in Nunspeet    Plattegrond van de schuur in Nunspeet

 

Jaro Houtbouw speelt met uiterste precisie in op de wensen van de klant; eerst gaan we om tafel om alle wensen van de klant in kaart te brengen, daarna gaan we over tot het maken van een tekening. Als deze tekening geheel naar wens van de klant is gaan we over tot het realiseren van het bouwwerk, dit wordt gedaan door vakbekwame mensen die voor het beste resultaat gaan. 

Bij deze schuur is gekozen om het overstek van het dak lang door te laten lopen, dit geeft de schuur een unieke uitstraling. Wij besteden veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een duurzaam en stevig bouwwerk. Bij dit bouwwerk is gebruik gemaakt van gordingen, sporen met veilingdelen en daarop panlatten, belegd met oranje dakpannen. Dit geeft de schuur een prachtige landelijke uitstraling.

 

 Achterkant van de schuur in Nunspeet     Zijkant van de schuur in Nunspeet

 

 

Ook een schuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!