• Home
  • Recreatiewoning in Oudewater

Recreatiewoning in Oudewater

 Voorkant van de recreatiewoning in Oudewater

De recreatiewoning in Oudewater is door Jaro Houtbouw volledig naar wens van de klant opgeleverd. De recreatiewoning krijgt door de prachtige houten balken een landelijke uitstraling. De recreatiewoning is in precies dezelfde stijl ontwikkeld als het bijstaande woonhuis, een prachtig geheel.

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 2500 cm.

Vanaf: € 62.500,-


offerte AANVRAGEN


Binnenkant van de recreatiewoning in Oudewater     Badkamer van de recreatiewoning in Oudewater

 

De recreatiewoning is door Jaro Houtbouw ontworpen en gerealiseerd. Wij gaan bij al onze werkzaamheden met zeer veel precisie en zorgvuldigheid te werk. We beginnen met het in kaart brengen van alle wensen van de klant, aan de hand hiervan gaan we over tot het maken van een ontwerp, pas als deze volledig naar wens is maken we een offerte. Zodra deze voldoet aan de verwachting gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk. 

Door deze zorgvuldige procedure en korte lijntjes tussen opdrachtegevers en uitvoerders kunnen we een prachtig resultaat garanderen. 

 

 Overzicht van het interieur van de recreatiewoning in Oudewater     Glaspui van de recreatiewoning in Oudewater

 

De woning is aan de buitenzijde bekleed met stalen golfprofielplaten, dit hebben we bewust zo gemaakt omdat de bestaande woning met hetzelfde materiaal uitgevoerd is. Er is gezorgd voor een goede constructie van het geheel, dit is essentieel voor een stevig een duurzame woning. 

De binnenzijde van de woning is prachtig afgewerkt met douglas sponningplanken, dit zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel binnen in de woning. In de woning is een zolder vervaardigd, hierdoor zijn er nog meer slaapplaatsen ontstaan in de woning.

Uiteindelijk is de woning naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd, een prachtig resultaat!

 

 Overkapping van de recreatiewoning in Oudewater     Overzicht van de recreatiewoning in Oudewater

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!