• Home
  • Aanbouw in Overveen

Aanbouw in Overveen

 Voorkant van de aanbouw in Overveen

Deze aanbouw is zeer luxe uitgevoerd door Jaro Houtbouw, door zijn grote ruimte is de aanbouw voor meerdere doeleinden geschikt. Zo kan er ingewerkt worden maar het kan ook als gastenverblijf dienst doen. Door zijn enorme glaspartijen heeft de aanbouw een prachtige uitstraling en valt er veel licht naar binnen. Een geweldig resultaat.

 

Breedtemaat ca. 1100 cm.

Dieptemaat ca. 1500 cm.

Vanaf: € 100.000,-


offerte AANVRAGEN


Zijkant van de aanbouw in Overveen    Zijaanzicht van de aanbouw in Overveen

 

Bij Jaro Houtbouw is alles maatwerk, wij voorzien u van passend advies, dit uiteraard conform uw wensen. Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we over tot het maken van het ontwerp, zodra deze geheel aansluit bij uw wensen gaan we over tot het realiseren van het bouwwerk. Hierbij maken we gebruik van zeer duurzame materialen. Onze monteurs zijn ervaren vakmensen die weten wat ze doen. Zo gaan we in nauw overleg met u voor het beste resultaat! 

De gevelbekleding bij deze aanbouw bestaat uit Modiwood, dit hout is verduurzaamd door een thermisch proces. De hoge duurzaamheid van het hout zorgt tevens dat het hout onderhoudsarm is. Een perfecte bekleding!

 

Detail van het interieur van de aanbouw in Overveen    Interieur van de aanbouw in Overveen

 

Jaro Houtbouw kan ook helpen en adviseren bij de afwerking van uw bouwwerken. Wij kunnen optioneel de installatie verrichten, dit uiteraard ook naar uw wensen. Onze bouwwerken worden prefab gebouwd, dit houdt in dat de wanden in de fabriek in gebouwd worden en op locatie in elkaar gezet worden. Dit zorgt ervoor dat we op uw locatie weinig overlast veroorzaken en uw ouwwerk in ongeveer 2 ween in elkaar gezet kan worden. Wij gaan door efficient te werken voor het beste resultaat!

 

Uitzicht van de aanbouw in Overveen    Sfeer van de voorkant van de aanbouw in Overveen

 

Ook een aanbouw bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!