• Home
  • Houten schuur in Bussum

Houten schuur in Bussum 800 x 500 cm.

 

Vrijstaande mantelzorgwoning in de achtertuin

De houten schuur in Bussum is uitgevoerd met een mooie luifel. Deze luifel biedt de mogelijkheid om een mooie zitplaats te maken zoals in de afbeelding hiernaast. De luifel wordt ondersteund door een tweetal staanders die zijn afgewerkt met enkele prachtige schoren. Verder is de schuur voorzien van een dubbele openslaande deur, zodat deze schuur ook gebruikt kan worden als garage.

 

Breedtemaat ca. 800 cm
Dieptemaat ca. 500 cm.

Vanaf: € 32.950,-


offerte AANVRAGEN

 

Mantelzorgwoning in de achtertuin gebouwd door Jaro Houtbouw

 

Landelijke schuur Bussum

De schuur is voorzien van een aantal deuren en ruim voldoende ramen. De ramen zijn allemaal voorzien van roeden, waardoor er een prachtig geheel wordt gecrëerd. Daarnaast is de garage geplaatst tussen een aantal bomen, waardoor de prachtige landelijke uitstraling zeer wordt versterkt door de omgeving. Verder is er onder de luifel een mooie schommelstoel gezet, waardoor de sfeer van de landelijke schuur zeer versterkt wordt.

 

Wonen in een mantelzorgwoning achter in de tuin    Houten mantelzorgwoning op maat achterin de tuin

 

Staanders luifel

De schuur is voorzien van een mooie luifel. Deze luifel wordt ondersteund door een tweetal staanders die zijn afgewerkt met prachtige koofjes rond de onderzijde van de staanders. Daarnaast zijn de staanders voorzien van rond gezaagde schoren, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.

 

Wonen in een mantelzorgwoning achter in de tuin    Houten mantelzorgwoning op maat achterin de tuin

 

Schuur op maat bouwen? Neem vandaag nog contact op met de specialist!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD MANTELZORGWONING IN LEERSUM