• Home
  • Houten schuur in Wapenveld

Houten schuur in Wapenveld

In Wapenveld is een houten schuur met golfplaten gebouwd. De prachtige en eigentijdse houten schuur in de tuin, is uitgevoerd met een overkapping. De overkapping aan de schuur dient als carport en biedt plek voor twee auto’s. De schuur is uitgevoerd met potdekselplanken in de kleur zwart. U kunt met Jaro Houtbouw een schuur op maat bouwen, helemaal volledig zoals u dat wenst!

 

Houten schuur in Wapenveld met golfplaten als dakbedekking

 

Houten schuur vanaf de zijkant gefotografeerd    Golfplaten op een houten schuur van Jaro Houtbouw

 

Dakbedekking naar keuze bij een houten schuur van Jaro Houtbouw

De houten schuur heeft golfplaten als dakbedekking, u kunt bij Jaro Houtbouw ook een houten schuur kopen met dakpannen of riet als dakbedekking. De schuur in Wapenveld is uitgevoerd met zwarte golfplaten, deze duurzame vorm van de dakbedekking kunt u ook uitvoeren in andere kleuren. Dakpannen zijn bij Jaro Houtbouw verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, maar ook in een andere materiaalsoort. Kies bij ons voor betonpannen of keramische dakpannen.

 

Houten schuren aan robuuste staanders bij schuur met carport    Deurbeslag aan zwarte deur van houten schuur

 

Bouw een houten schuur op maat

Wilt u, net als in Wapenveld, een schuur op maat bouwen? De indeling en uitstraling realiseren zoals u wenst? Dat kan als u kiest voor een houten schuur op maat van Jaro Houtbouw! Wij leveren uitsluitend maatwerk en kunnen daardoor uw wensen vervullen. Bouw een schuur op maat met zadel- of plat dak en kies voor de gevelbekleding die u wenst. Ook qua afwerking aan de binnenzijde van de schuur kunt u bepalen hoe u dit wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

 

Staanders houten schuur op betonnen poer    Vooraanzicht houten schuur met carport

 

Prachtige houten schuur in de tuin te Wapenveld

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD HOUTEN SCHUUR IN WAPENVELD