• Home
  • Geïsoleerde schuur in Goes

Bouw een geïsoleerde schuur met Zeeuwse uitstraling

Op zoek naar een houten schuur met een Zeeuwse uitstraling? Wij leveren geïsoleerde schuren op maat, uitgevoerd in de uitstraling die u wenst. In Goes mochten we ook een schuur bouwen met Zeeuwse uitstraling. Jaro Houtbouw had de opdracht de schuur te isoleren en aan de binnenzijde af te timmer met houten platen. De geïsoleerde schuur kreeg dankzij de zwarte planken en oranje/rode dakpannen een echte Zeeuwse uitstraling.

 

Geïsoleerde schuur met Zeeuwse uitstraling

 

Een schuur op maat uit eigen fabriek

Iedere schuur wordt bij Jaro Houtbouw op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we de schuur afwerken zoals u wenst en kunnen we het, net als in Goes, bijvoorbeeld isoleren. De isolatie brengen we reeds aan in onze timmerfabriek, het aftimmeren aan de binnenzijde van de gevelwanden kan ter plaatse of gebeurt ook in onze fabriek te Apeldoorn. Doordat we alles prefab op maat maken, kunnen we de schuur snel opbouwen.

 

Schuur op maat in de tuin te Goes    Binnenzijde geïsoleerd in eigen fabriek

 

Een duurzame en moderne poort

De Zeeuwse schuur van hout is uitgevoerd met een sectionaalpoort aan de achterzijde. Een sectionaalpoort is een duurzame en moderne poort, welke automatisch bedienbaar is. Naast het leveren van houten schuren met sectionaalpoorten, kunnen we ook een geïsoleerde schuur met kantelpoort of houten draaipoort leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw houten schuur? Neem contact op met Jaro Houtbouw en bouw een geïsoleerde schuur in de tuin.

 

Houten schuur met duurzame en moderne poort    Dakmakelaar bij houten schuur op maat in Goes

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD GEÏSOLEERDE SCHUUR IN GOES