• Home
  • Recreatiewoning in Amsterdam

Recreatiewoning in Amsterdam

 Voorkant van de recreatiewoning in Amsterdam

De recreatiewoning in Amsterdam is uitgevoerd met prachtig DumoWood gevelbekleding. Dit is gemodificeerd hout, door thermische modificatie heeft het hout een enorme duurzaamheid gekregen. De hout is door zijn behandeling niet meer vatbaar voor schimmels en kromtrekken. Kortom, een duurzaam en betaalbaar eindproduct, dat ook nog eens een prachtige uitstraling heeft.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 900 cm.

Vanaf: € 89.000,--


offerte AANVRAGEN


 Achterkant van de recreatiewoning in Amsterdam     Slaapkamer van de recreatiewoning in Amsterdam

 

De woning in Amsterdam is uitgevoerd met een masardekap, hierdoor besparen we veel ruimte en kunt u optimaal gebruik maken van de zolder door er een slaapkamer te maken. Aan de onderzijde van de kap hebben we de balken in het zicht gelaten, dit zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. 

De buitenkant van de woning is prachtig in houtskleur gelaten. Hierdoor valt de woning weg in zijn omgeving. Wij gaan bij alles wat we doen uit van de wens van de klant, zo ook bij deze woning. Een prachtig resultaat is het gevolg.

 

Interieur van de recreatiewoning in Amsterdam    Keuken van de recreatiewoning in Amsterdam

 

De recreatiewoning in Amsterdam is door Jaro Houtbouw prefab gebouwd, dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt zijn en daarna naar de bouwlocatie vervoerd zijn. Daar is de woning in elkaar gezet. De woning is door Jaro Houtbouw sleutelklaar afgeleverd, dit betekent dat wij de complete binnenafwerking gedaan hebben. Wij bieden ook de mogelijkheid om de woning casco op te leveren, in dit geval moet u de binnenafwerking zelf (laten) doen. 

Jaro Houtbouw gaat bij zijn werkzaamheden zeer zorgvuldig te werk. We beginnen met uw wensen in kaart brengen en maken aan de hand daarvan een ontwerp en een offerte, pas als deze naar volle tevredenheid zijn gaan we over tot het realiseren. Op deze manier kunnen we een goed resultaat garanderen.

 

Detail van de recreatiewoning in Amsterdam    Raam van de recreatiewoning in Amsterdam

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!