• Home
  • Houten schuur in Hazerswoude-Rijndijk

Houten schuur met rode dakpannen in Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijdijk heeft Jaro Houtbouw een houten schuur met rode dakpannen gebouwd. De eigentijdse en duurzame houten schuur, mochten we bouwen in de tuin. De complete schuur van hout is door onze mannen in korte tijd opgebouwd en vakkundig afgewerkt. Na het opbouwen en de oplevering van de houten schuur, zijn er aan 1 zijde zonnepanelen aangebracht over de rode dakpannen.

 

Houten schuur met rode dakpannen in Hazerswoude-Rijndijk    Houten schuur op maat met zonnepanelen

 

Sierlijke details bij een houten schuur

De houten schuur is volledig op maat gemaakt. Doordat de klant het uit kan voeren zoals hij of zij wenst, is er alles mogelijk qua uitstraling en indeling. Zo heeft onze klant gekozen voor een inpandige luifel en functionele haardhoutopslag aan de achterzijde van de houten schuur. Maar ook kleine details, als bijvoorbeeld de roeden bij de raamkozijnen en een dakmakelaar op de punt van de windveren maken het tot een echte maatwerkschuur met sierlijke details.

 

Houten schuur met sierlijke details: zoals de dakmakelaar    Houten schuur in de tuin in Hazerswoude-Rijndijk

 

De montage van een houten schuur op maat

Op de foto’s is goed te zien, hoe de montage verliep van deze houten schuur op maat. De houten schuur, welke volledig bestaat uit prefab elementen uit eigen fabriek, is in korte tijd opgebouwd in Hazerswoude-Rijndijk. Het plaatsen van de wanden gaat snel, waardoor onze klant al op korte termijn kon genieten van een eigen schuur op maat. De montage van de houten schuur en het leggen van de dakpannen is uitgevoerd door onze ervaren monteurs.

 

De montage van de schuur op maat    Plaatsen elementen bij houten schuur

 

Montage dakelementen met de kraan door Jaro Houtbouw    Snel bouwen doordat alles prefab uit eigen fabriek komt

 

Houten schuur in de achtertuin te Hazerswoude-Rijndijk    Schuur met zwarte potdekselplanken en rode dakpannen

 

Een houten schuur met zwarte potdekselplanken

Aan de buitenzijde van de houten schuur heeft men gekozen voor zwarte planken. De zwarte potdekselplanken aan de schuur creëren een landelijke uitstraling en verzorgen een robuust karakter binnen de tuin van onze klant. De houten draaipoort aan de voorzijde van de schuur is uitgevoerd in de kleur rood, wat mooi overeenkomt met de rode dakpannen op de schuur.

 

Houten schuur met rode dakpannen    Opslag voor hout aan de achterzijde van de schuur

 

Ook een schuur bouwen, net als in Hazerswoude-Rijndijk? Neem vrijblijvend contact op en ontwerp een schuur op maat!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD HOUTEN SCHUUR IN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK