• Home
  • Kantoor_in_Heerhugowaard

Kantoor in Heerhugowaard

 Voorkant van het kantoor in Heerhugowaard

Bij Jaro Houtbouw staat het eindplaatje centraal in al onze werkzaamheden. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. U kunt uw bouw gerust overlaten aan Jaro Houtbouw, wij zorgen voor een perfect eindplaatje. Zo ook dit kantoor, door zijn landelijke uitstraling past het prachtig in zijn omgeving.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 400 cm.

Vanaf: € 34.950,-


offerte AANVRAGEN


 Overzicht van het kantoor in Heerhugowaard     Tekening van het tuinkantoor in Heerhugowaard

 

De wandbekleding van dit tuinkantoor is vervaardigd uit Waxedwood, dit is verduurzaamd vurenhout dat verduurzaamd is door drukimpregnatie en een speciale waxemulsie. Hierdoor wordt het hout enorm duurzaam en krijgt het een prachtige uitstraling. Bij Jaro Houtbouw besteden we veel aandacht aan de constructie voor het dak, dit is namelijk essentieel voor een veilig, stevig en duurzaam bouwwerk. Dit dak is vervaardigd uit een balklaag, vellinghout met daarop isolatiemateriaal, de dakbedekking bestaat uit Opnieuw Verbeterde Holle dakpannen. Dit alles bij elkaar zorgt voor enorme duurzaamheid en geeft het bouwwerk een magnifieke uitstraling.

 

 Kolom van het kantoor in Heerhugowaard     Zijkant van het kantoor in Heerhugowaard

 

 Plattegrond van het tuinkantoor in Heerhugowaard

Jaro Houtbouw houd bij al zijn werkzaamheden korte lijntjes met de opdrachtgever. We beginnen met met het in kaart brengen van alle wensen van de klant, daarna gaan we over tot het maken van een offerte en een ontwerp. Pas als alles volledig naar wens van de klant is gaan over tot het bouwen van een tuinkantoor. Dit wordt gedaan door zeer ervaren monteurs die voor het beste resultaat gaan. Hierbij letten we op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en uitstraling. De combinatie van korte lijntjes, goed materiaal en goed personeel zorgt voor prachtige eindresultaten!

 

 

 

Ook een kantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!