• Home
  • Woninguitbreiding in Oostkapelle

Woninguitbreiding in Oostkapelle

In Oostkapelle hebben we een woninguitbreiding geplaatst. De houten woning is uitgevoerd met een zadeldak, het dakschild aan de onderzijde is ingeknikt en lager doorgetrokken. De prefab wanden van de woninguitbreiding in Oostkapelle zijn in het werk bekleed met zwarte potdekselplanken in gemodificeerd hout. De duurzame gevelbekleding is afkomstig uit verantwoord beheerde bosplantages; PEFC gecertificeerd.

 

Uitgebouwde woning in Zeeland met rode pannen    Dakramen in zadeldak bij houten aanbouw in Zeeland

 

Een woninguitbreiding in houtskeletbouw

Het komt vaker voor dat men denkt aan een uitbouw, aanbouw of woninguitbreiding. Gewoon voor meer ruimte of voor het verlenen van mantelzorg. Generatiewoningen, een aanleunwoning of houten uitbouw zijn hiervan mooie voorbeelden. In Oostkapelle is een bestaande woning uitgebreid, de woning is aangebouwd en volledig uitgevoerd in houtskeletbouw! Onze monteurs zijn hierdoor maar korte tijd op de bouwplaats.

 

Woninguitbreiding in Oostkapelle met steigers rondom huis    Houten woning in aanbouw te Zeeland door Jaro Houtbouw

 

Gemodificeerd hout als gevelbekleding bij woninguitbreiding

De gevelbekleding die we in het werk aanbrengen op de gevelwanden, bestaat uit gemodificeerd hout. Deze duurzame gevelbekleding ondergaat een verhitting en afkoeling proces, waardoor de cel structuur verandert. Door dit proces wordt de duurzaamheid verhoogd, en worden de isolatie-kenmerken verbeterd. Bij deze houtsoort en haar behandeling zijn geen chemicaliën gebruikt, waardoor de woninguitbreiding in Oostkapelle duurzaam en uniek is!

 

Woninguitbreiding vóór het plaatsen van de gemetselde plint    Prachtige houten dakkapel op maat gemaakt

 

Prefab schoorsteen op woninguitbreiding

Jaro Houtbouw heeft prefab schoorstenen aangebracht op het zadeldak in Oostkapelle. De kant en klare schoorstenen zijn voor de aan- en afvoer van lucht. Voordelen van prefab schoorstenen zijn het lichte gewicht, waardoor het snel en gemakkelijk gemonteerd kan worden. De schoorstenen bestaan uit hoogwaardig materiaal waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.

 

Uw woning uitbreiden net als in Oostkapelle? Kies voor houtskeletbouw en exclusief maatwerk: kies voor Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD WONINGUITBREIDING IN OOSTKAPELLE