• Home
  • Kantoor in Dronten

Kantoor met veranda in Dronten

 Overzicht van kantoor met veranda in Dronten

Het kantoor met een inpandige veranda in Dronten is door Jaro Houtbouw speciaal naar de wens van de opdrachtgever ontworpen. De wanden zijn bekleed met zwart Lariks potdekselwerk. De veranda is voorzien van Glazen wanden, hierdoor kan de veranda elk seizoen gebruikt worden. Het dak is voorzien van golfplaten, hierdoor wordt de duurzaamheid van het bouwwerk gegarandeert. Het gebouw is van veel voorzieningen voorzien, het bouwwerk is dus zeer gebruiksvriendelijk.

 

Breedtemaat ca. 1000 cm.

Dieptemaat ca. 600 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


Jaro Houtbouw streeft naar volledige tevredenheid van klanten, hierbij gaat veiligheid en duurzaamheid voorop! Bij dit kantoor zijn op de hoeken lariks kolommen geplaatst, dit zorgt voor stevigheid en het geeft het bouwwerk tegelijk een prachtige uitstraling. Er is een verdiepingsvloer gerealiseerd waardoor er geen ruimte verloren gaat. Er zijn twee klampdeuren gemonteerd, bekleed met Zweeds Vuren Rabat.

 

Zijaanzicht van het kantoor met veranda in Dronten   Vooraanzicht van het kantoor met veranda in Dronten

 

De constructie van het dak krijgt bij Jaro Houtbouw veel aandacht, dit is namelijk essentieel voor een stevig, veilig en duurzaam gebouw. Bij dit kantoor is gekozen voor eternit golfplaten welke op de nok afgewerkt zijn met bitumen nokstukken, dit alles in de kleur koraalrood. 

 

Het kantoor met ingepande veranda in Dronten is tenslotte naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd door Jaro Houtbouw. Het totaal heeft een prachtige uitstraling.

 

 

Ook een kantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!