• Home
  • Woonark in Watergang

Woonark in Watergang

Behalve houten schuren, een atelier of woning: maken wij ook woonboten op maat! Jawel, u leest het goed. In Watergang, een dorpje ten noorden van Amsterdam, hebben we een woonark van hout geplaatst. De moderne woonark is voorzien van bekleding dat verticaal is aangebracht op de gevelwanden. De halfhouts rabatdelen zijn uitgevoerd in de duurzame houtsoort Lariks, de geveldelen bepalen een groot deel van de moderne uitstraling bij de woonark in Watergang.

 

Lariks gevelbekleding: specialiteit van Jaro Houtbouw    Productie in eigen fabriek te Apeldoorn!

 

Een echte maatwerkklus dichtbij Amsterdam

In ombinatie met Van der Sluis Transport is in Watergang een woonark gebouwd! Het stijlvolle bouwwerk is gerealiseerd op een bestaande betonnen bak, een echte maatwerkklus! Een betoncasco voor de woonboot lag er al. Deze betonnen bak is op voorhand opgemeten en aan de hand van die gegevens kon onze tekenaar de woonark moduleren. De woonark is gebouwd in eigen beheer!

 

Transport prefab gevelwanden woonark naar Watergang    Aanlevering prefab wanden voor houten woonboot

 

De specialiteiten van Jaro Houtbouw: exclusief maatwerk en prefab bouwen

Doordat alles in eigen fabriek prefab wordt gemaakt, kunnen we snel schakelen op de bouwplaats en kan onze klant snel genieten van een aangekocht bouwwerk. Door het prefab bouwen van een woonark in Watergang, woont onze klant dichtbij Amsterdam. Bouwen in Amsterdam en omstreken komt vaker voor bij Jaro Houtbouw!

 

Montage woonark dichtbij Amsterdam middels telekraan    Woonboot in watergang uitgevoerd met een plat dak

 

Bouw ook een woonark met Jaro Houtbouw! Neem vrijblijvend contact op!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD WOONARK IN WATERGANG