• Home
  • Schuur in Hattemerbroek

Schuur in Hattemerbroek

 Carport van de schuur in Hattemerbroek

De schuur in Hattemerbroek heeft twee functies: een carport en een veranda. Dit was de wens van de klant en is zo uitgevoerd door Jaro Houtbouw. De schuur is wat uitstraling betreft aangepast aan de omgeving, nu lijkt het alsof de schuur en het huis op hetzelfde moment gebouwd zijn. Een prachtig resultaat!

 

Breedtemaat ca. 450 cm.

Dieptemaat ca. 750 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


 Zijaanzicht van de schuur in Hattemerbroek    Sfeerbeeld van de schuur in Hattemerbroek

 

Interieur van de veranda van de schuur in Hattemerbroek    Detail van de kolom van de schuur in Hattermerbroek

 

Dit prachtige bouwwerk is door ons verticaal bekleed met geïmpregneerd vuren, dit hout heeft een lage prijs in vergelijking met ander hout, maar is wel duurzaam. De gebinten van het bouwwerk zijn van hetzelfde soort hout, deze zijn wit geschilderd. 

Jaro Houtbouw besteed veel aandacht aan de constructie van het dak, een goede dakconstructie is namelijk essentieel voor een veilige en duurzame woning. Bij deze schuur bestaat het dak uit gordingen, witte veilingdelen, panlatten en dakpannen. Dit in dezelfde stijl als het woonhuis. 

 

 Overzicht van de schuur in Hattemerbroek

 

De schuur is fraai afgewerkt en past uitstekend thuis in zijn omgeving. Het bouwwerk is volledig naar wens van de klant ontworpen, uitgevoerd en opgeleverd door Jaro Houtbouw

 

Ook een Schuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!