• Home
  • Garage in Slootdorp

Garage in Slootdorp

 Overzicht van de garage in Slootdorp

Deze garage in Slootdorp is uitgevoerd met prachtige zwarte waxedwood planken. Waxedwood is hout dat onder vacuüm en druk geïmpregneerd is tegen aantasting van het hout. Er is ook een laag aangebracht wat zorgt dat er geen water het hout binnen kan dringen. Door deze behandeling wordt de duurzaamheid van het bouwwerk gegarandeert. Jaro Houtbouw gebruikt het beste materiaal voor het beste resultaat!

 

Breedtemaat ca. 550 cm.

Dieptemaat ca. 850 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


 Voorkant van de garage in Slootdorp     Binnenkant van de garage in Slootdorp

 

De garage in Slootdorp is door Jaro Houtbouw ontworpen en gerealiseerd geheel naar wens van de klant. Voor de ramen en deuren is gebruik gemaakt van hardhout, dit komt de duurzaamheid van de garage zeer ten goede. 

Wij besteden veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een duurzaam. stevig en veilig bouwwerk. Bij dit gebouw is gebruik gemaakt van gordingen, veilingdelen, bedekt met metalen dakpanplaten. 
De schuur is prefab gebouwd, dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt zijn gemaakt, met een vrachtauto naar locatie vervoerd en daar is de garage in elkaar gezet. Op deze manier kunnen we garage op de bouwlocatie snel in elkaar zetten.

 

 Werkzaamheden aan de garage in Slootdorp     Werkzaamheden van de garage in Slootdorp

 

 

Ook een garage bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!