• Home
  • Recreatiewoning in Groesbeek

Recreatiewoning in Groesbeek

Voorzijde van de woning in Groesbeek

De geïsoleerde recreatiewoning in Groesbeek past perfect thuis in zijn bosrijke omgeving. er is gebruik gemaakt van een thermogevel. Dit is hout wat verhit is tot 200 graden en hierdoor een enorme duurzaamheid krijgt. Het hout stijgt door deze behandeling van duurzaamheidsklasse 5 tot klasse 2 of zelfs 1. Een perfecte keuze!

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 800 cm.

Vanaf: € 95.000,-


offerte AANVRAGEN


 Tekening van recreatiewoning in Groesbeek    Achterkant van de recreatiewoning in Groesbeek

 

De vloer van het bouwwerk is geïsoleerd, dit is noodzakelijk om de duurzaamheid van het gebouw te garanderen. De binnenwanden zijn betimmerd met vuren hout, dit heeft een prachtige uitstraling. De woning is voorzien van veel ramen, waardoor de bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving. 

Jaro Houtbouw besteed veel aandacht aan de constructie van het dak, en goede dakconstructie is namelijk essenitieel voor een veilige en duurzame woning. Bij deze recreatiewoning is gekozen voor veilingdelen, gordingen, isolatie en metalen dakplanplaten, een stevig en duurzaamd constructie!

 

 Werkzaamheden aan de recreatiewoning in Groesbeek     Detail_werkzaamheden_recreatieowning_in_Groesbeek

 

De recreatiewoning in Groesbeek is prefab gemaakt, dit betekent dat de wanden van de woning in de fabriek gemaakt zijn, op locatie zetten wij de woning in elkaar, hierdoor wordt er veel tijd bespaart. 

De woning is door Jaro Houtbouw naar volle tevredenheid van de klant ontworpen en opgeleverd, een prachtig resultaat!

 

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!