• Home
  • Tuinkantoor in Driebergen

Tuinkantoor in Driebergen

 Voorkant van het tuinkantoor in Driebergen

Het tuinkantoor in Driebergen is uitgevoerd met een garage. Zo heeft het bouwwerk een dubbele functie. Door de prachtige omgeving waarin het kantoor staat is er een heerlijke plek gecreëerd om werkzaamheden te verrichten. Doordat het kantoor uitgevoerd is met veel glas valt er veel licht naar binnen en kunnen de gebruikers genieten van de prachtige natuur rondom de Utrechtse Heuvelrug

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 600 cm.

Vanaf: € 59.950,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van het tuinkantoor in Driebergen     Tekening van het tuinkantoor in Driebergen-

 

Het tuinkantoor is voorzien van 4 eiken kolommen, dit zorgt voor voldoende stevigheid en geeft het kantoor tevens een prachtige, robuuste uitstraling. De garage is uitgevoerd met horizontaal WaxedWood, WaxedWood is door middel van vacuüm- en drukimpregnering beschermd tegen houtaantasting, waarbij tegelijkertijd een emulsie van diverse wassoorten ‘onderhuids’ in het hout is gebracht. Na impregnering blijft de waterwerende wax in de poriën van het hout achter. Hierdoor wordt waterdoorslag verhinderd. Het gebruikelijke effect van zwellen en krimpen is 80% minder dan bij hout zonder waximpregnering. 

Voor alle “weer en wind toepassingen” is WaxedWood een uitstekende keuze. WaxedWood wordt met succes toegepast bij geveltimmerwerk, bergingen en schuren. De sterkte van WaxedWood is gelijk aan die van onbehandeld hout. Gedurende de gebruiksduur zal WaxedWood door haar duurzame en waterwerende kwaliteiten in het voordeel zijn. Kortom, een perfecte keuze! 

 

 Overzicht van het tuinkantoor in Driebergen     Zijkant van het tuinkantoor in Driebergen

 

De garage met tuinkantoor is door Jaro Houtbouw naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Door de korte lijntjes tussen opdrachtgever en uitvoerder kunnen we prachtige bouwwerken opleveren!

 

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!