• Home
  • Landelijke schuur in Nijkerk

Landelijke schuur in Nijkerk 800 x 400 cm.

Landelijke schuur met zwarte planken en rode pannen

In Nijkerk is een landelijke schuur van hout geplaatst. Het bouwwerk is samen met de opdrachtgever ontworpen, door het gebruik van de juiste materialen in combinatie met onze unieke werkwijze zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen. De zwarte landelijke schuur is uitgevoerd met een wolfskap, welke is voorzien van keramische dakpannen. De pannen op de schuur in Nijkerk creëren samen met de zwarte planken aan de buitenzijde een landelijke uitstraling! Ook een boerenschuur of landelijke schuur bouwen? Wij leveren maatwerk door heel Nederland en kunnen aan uw wensen voldoen.

 

Breedtemaat ca. 800 cm
Dieptemaat ca. 400 cm.

Vanaf: € 30.950,-


offerte AANVRAGEN


Foto van de landelijke zwarte schuur in Nijkerk    Foto van lariks schaaldelen en een raamkozijn

 

Een landelijke schuur met schaaldelen als gevelbekleding

Onze opdrachtgever heeft zelf een gemetselde borstwering (plintmetselwerk) aangebracht, hierop konden wij eenvoudig en snel het vuren geraamte monteren van de landelijke schuur. Tijdens de montage is er gevelbekleding aangebracht. De landelijke schuur in Nijkerk is voorzien van lariks schaaldelen als gevelbekleding. De prachtige eigenschappen van lariks, zoals duurzaamheid en sterkte, maken het tot een populaire houtsoort binnen de productie van Jaro Houtbouw! De authentieke beplanking, dat naderhand zwart geschilderd is, geeft de houten schuur een robuuste en landelijke look.

 

Schuur met houten planken en landelijke uitstraling    Boerenschuur in de kleur zwart met rode pannen

 

Bouw een landelijke schuur voor extra ruimte

Omdat Jaro Houtbouw alleen maar maatwerk levert, kan iedere houten schuur door ons op maat gemaakt worden. In onze fabriek te Apeldoorn produceren we landelijke schuren en compleet geïsoleerde bijgebouwen op maat voor extra ruimte aan huis. Aan de hand van uw wensen kunnen we een landelijke schuur of boerenschuur produceren. Dankzij onze unieke werkwijze in houtskeletbouw, kunnen we snel bouwen en kunt u al op korte termijn genieten van een eigen schuur met extra ruimte.

 

Vuren geraamte bij houten schuur in Nijkerk    Foto van de binnenafwerking bij de houten schuur

 

Voor welk daktype bij de landelijke schuur kiest u?

Door ons unieke aanbod in maatwerk, kunt u niet alleen qua afmeting maar ook qua vorm experimenteren en uw ideeën uitwerken. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het daktype. De landelijke schuur in Nijkerk is uitgevoerd met een wolfskap. Aan de uiteinden van het dak ziet u afgeschuinde dakvlakken (wolfseinden). U kunt een houten schuur ook uitvoeren met een zadeldak of plat dak als u dat wenst. Laat ons verrassen en maak uw wensen kenbaar per mail of telefoon.

 

Wolfseind bij houten schuur met wolfskap    Landelijke schuur met zwarte planken en rode pannen

 

Vindt u een landelijke schuur met zwarte planken ook mooi? Klik op onderstaande knop en bouw een schuur met Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD LANDELIJKE SCHUUR IN NIJKERK