• Home
  • Houten kapschuur in Ens

Kapschuur in Ens

Houten

De kapschuur in Ens is uitgevoerd met Lariks Zweeds rabat, het dak is voorzien van oranje dakpannen waardoor de duurzaamheid van dit bouwwerk kan worden gegarandeert. Verder wordt de overkapping ondersteund door 3 Lariks kolommen, dit geeft het geheel een landelijke uitstraling.

 

Breedtemaat ca. 700 cm.

Dieptemaat ca. 375 cm.


Vanaf: € 20.000,-


offerte AANVRAGEN


 Detail van de zijkant van de kapschuur in Ens     Detail van de staander van de houten kapschuur in Ens

 

De buitenzije van de schuur is bekleed met Zweeds Lariks rabat, deze houtsoort bevat veel hars waardoor het ongevoelig is voor rotten en schimmels. Deze houtsoort kan, mits het behandelt wordt, een lange tijd mee. 

De overkapping wordt ondersteund door 3 Lariks kolommen met lariks schragen, dit zorgt voor voldoende stevigheid en tegelijk geeft het het bouwwerk een prachtige uitstraling. Het schuurtje is verder voorzien van een klampdeur in grenen en is voorzien van zwart sierbeslag.

 

Bovenaanzicht van houten kapschuur in Ens

 

Bij Jaro Houtbouw zorgen wij voor een degelijk bouwwerk, daarom is de constructie van het dak gerealiseerd door middel van spanten met gordingen, hierop zijn panlatten gemonteerd en hierop liggen dakpannen die afgewerkt zijn met een boeideel van Lariks. Door deze constructie heeft de schuur een zeer degelijke kap welke uw bouwwerk zeer goed beschermt tegen invloeden van het weer.

 

 

Ook een kapschuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!