• Home
  • Tuinkantoor in Landsmeer

Tuinkantoor in Landsmeer

 Tekening van tuinkantoor in Landsmeer

Dit geïsoleerde tuinkantoor in Landsmeer is speciaal door Jaro Houtbouw ontworpen en gebouwd naar de wensen van de klant.

Van buiten is het kantoor bekleed met Zweeds rabbat, van binnen is het afgewerkt met Fins Vuren.Verder is het kantoor voorzien van geglazuurde dakpannen, hierdoor kan de duurzaamheid van dit bouwwerk worden gegarandeert.

 

 

Breedtemaat ca. 500  cm.

Dieptemaat ca. 800 cm.

Vanaf: € 25.000,-


offerte AANVRAGEN


 Binnen werkzaamheden in Landsmeer   Fundering van tuinkantoor in Landsmeer

 

Onder dit tuinkantoor is gezorgd voor een fundering, er is gekozen voor een geïsoleerde betonvloer met een vorstrand. Dit zorgt ervoor dat de fundering niet kapot kan gaan en de leidingen onder de grond niet bevriezen. 

Een goede fundering zorgt voor een stevig huis, dus toen de fundering helemaal in orde was, is het kantoor gebouwd. Dit kantoor is prefab gefabriceerd, dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt worden. Hierdoor kunnen wij op de bouwlocatie het bouwwerk in korte tijd in elkaar zetten. 

 

Tuinkantoor in Landsmeer    Zijaanzicht van het tuinkantoor in Landsmeer

 

Het Tuinkantoor is voorzien van  kollomen van 12x12 centimeter. Deze kollomen zijn voorzien van schoren, dit zorgt voor extra stevigheid. De kollomen zijn net als het hele bouwwerkt zwart geschilderd, dit beschermt het hout tegen verrotting. 

Aan de voorkant is gezorgd voor dubbele deuren, deze zijn opgeklampt met douglas. Verder is het kantoor voorzien van een wolfskap met geglazuurde dakpannen, dit is een glaslaag die voorkomt dat mos of alg zich op het oppervlak gaat hechten.

Het bouwwerk is geheel naar wens van de klant opgeleverd en sluit naadloos aan aan de omgeving. 

 

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!