• Home
  • Kantoor in Castricum

Tuinkantoor in Castricum

 Voorkant van het tuinkantoor in Castricum

Het is heerlijk om in uw eigen tuin uw werkzaamheden te kunnen verrichten, dit kan makkelijk voor u gerealiseerd worden door Jaro Houtbouw. Wij bouwen voor u een tuinkantoor op maat. Hierbij spelen wij in op alle wensen van de klant. Het tuinkantoor in Castricum is dan ook volledig naar wens van de klant opgeleverd, een prachtig kantoor is het resultaat!

 

Breedtemaat ca. 700 cm.

Dieptemaat ca. 550 cm.

Vanaf: € 40.000,-


offerte AANVRAGEN


Prefab houtbouw van tuinkantoor in Castricum     Bovenaanzicht van het tuinkantoor in Castricum

 

Bijna alle mogelijke wensen zijn uitvoerbaar bij Jaro Houtbouw, dit omdat we alles op maat produceren. Hiervoor maken we vaak een afspraak bij u op locatie, maar het is ook mogelijk om bij ons op kantoor te komen om alle mogelijkheden te bespreken. Jaro Houtbouw heeft enorm veel keuze wat betreft materiaal, bij dit tuinkantoor is gekozen voor Red Cedar gevelbekleding, dit is een houtsoort met veel mooie eigenschappen; onderhoudsarm, duurzaam en een prachtig lijnenspel.

Jaro Houtbouw bouwt zijn kantoren prefab, dit betekent dat de wanden van uw bouwwerk in onze fabriek gemaakt worden en op de bouwwlocatie in elkaar gezet worden. Hierdoor besparen we een hoop tijd en beperken we de overlast op de bouwlocatie tot het minimum. 

 

 Overzicht van het interieur van het tuinkantoor in Castricum     Interieur van het tuinkantoor in Castricum

 

Jaro Houtbouw kan ook zorgen voor de installatie van uw bouwwerk. Hierbij moet u denken aan Cv ketel, wandcontacten, gasleidingen, sanitair, waterleidingen, vloerverwarming, lichtpunten en riool. Op deze manier kunnen wij uw kantoor volledig sleutelklaar afleveren en u maximaal ontzorgen. In dit proces zijn wij zeer flexibel.

Onze bouwwerken voldoen aan veel eisen, zo kan er ook in de winter gewerkt worden. Ons streven is om uw project naar volle tevredenheid op te leveren. 

 

 Detail van het tuinkantoor in Castricum     Zijaanzicht van het tuinkantoor in Castricum

 

Ook een kantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!