• Home
  • Paardenstal Nijbroek

Paardenstal in Nijbroek

Paardenstal in Nijbroek met het paard flashback

De paardenstal in Nijbroek is uitgevoerd met twee robuuste staldeuren. Deze staldeuren zijn uitgevoerd met een sterke stalen omlijsting en hiertussen hardhout. Hierdoor is de deur ook goed bestand tegen de kracht van de paarden. Verder is de binnenzijde van de stallen afgewerkt met betonplex, ook dit materiaal is zeer geschikt tegen het eventuele trappen van een paard.

 

Breedtemaat ca. 1000 cm
Dieptemaat ca. 350 cm.

Vanaf: € 19.500,-


offerte AANVRAGEN

 

Paardenstal in Nijbroek

 

Wanden paardenstal in Nijbroek

De wanden zijn bij ieder bouwwerk van essentieel belang, maar zodra we kijken naar een paardenstal veranderen de eisen direct. De wanden moeten namelijk bestand zijn tegen de trap kracht van de paarden. Aangezien de trappen van een paard veel kracht op een klein oppervlak plaatsen, is het van belang om hier een zeer sterk materiaal voor te gebruiken. Een veel gebruikte optie hiervoor is betonplex. Betonplex is een plaatmateriaal welke wordt afgewerkt met een toplaag die erg hard is en hierdoor ook zeker sterk genoeg voor paarden.

 

Paardenstal met pony in Nijbroek   Maatwerk paardenstal met paard in Nijbroek

 

Fourage ruimte

De paardenstal is voorzien van een fourage ruimte voor de opslag van hooi en eventueel gereedschap. Hierdoor is het bouwwerk multifunctioneel en heeft u alle benodigdheden voor de paarden dichtbij. Verder is de paardenstal voorzien van een golfplaten dak met enkele transparante delen, zodat er ook voldoende licht is in de paardenstal.

 

Fourageruimte paardenstal in Nijbroek

 

Paardenstal op maat bouwen? Neem vandaag nog contact op met de specialist!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!