• Home
  • Bijgebouw bouwen

Houten bijgebouw bouwen in de tuin

Genieten van uw eigen houten bijgebouw in de tuin? Een plek om te relaxen of een ruimte waar u kunt klussen? Laat ons een houten bijgebouw bouwen in de tuin en vul zelf de gebruiksfunctie in. Doordat u kiest voor houtskeletbouw, kunt u eenvoudig het bijgebouw zelf isoleren of laten isoleren. Hierdoor kunt u ook in de winter genieten van een geïsoleerd bijgebouw. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een houten bijgebouw in de tuin? Neem contact op!

 

Houten bijgebouw met zadeldak en dakpannen in de tuin   Bijgebouw met sectionaal poort voor de werkplaats

Houten bijgebouw in Goes

 

Een houten bijgebouw: van atelier tot gastenverblijf

Als u een houten bijgebouw laat bouwen, kan dat verschillende functies krijgen. De een beschouwt het vooral als de loungehoek voor in de tuin, compleet met keuken. De ander gebruikt het bijgebouw van hout als hobbyruimte, net als bij een atelier in de tuin. Een derde richt het bijgebouw in als gastenverblijf. Als u het maar ruim genoeg bouwt en volledig naar eigen wensen! Dan kunt u misschien zelfs diverse functies combineren in één houten bijgebouw!

 

Bijgebouw van hout naast de woning   Houten bijgebouw op maat gemaakt door Jaro Houtbouw

Bijgebouw naast woning in Valkenswaard

  

Bouw een houten bijgebouw op maat

Jaro Houtbouw is een unieke houtbouwer die alles op maat maakt, ook uw houten bijgebouw. Ieder bijgebouw van hout wordt apart ontworpen, uitgetekend en geproduceerd. Daarbij is het mogelijk om uw bijgebouw te isoleren. Het vuren geraamte bij het houten skelet kan worden voorzien van houtvezelisolatie, cellulose of glaswol. De op maat gemaakte constructie kunnen we aftimmeren met in de gewenste materiaalsoort. Ons advies: een houten bijgebouw op maat bouwt u met Jaro Houtbouw!

 

Bijgebouw in de straat als buurtgebouw   Bijgebouw van hout voor het uitoefenen van uw hobby

Houten bijgebouwen in Poortugaal en Hazerswoude-Rijndijk

 

Een houten bijgebouw naast uw woning

Stem een houten bijgebouw af op de architectuur van uw huis, maak het helemaal zoals u het in gedachten heeft en bouw een uniek bijgebouw in de tuin! Een bijgebouw naast u woning kan uitgevoerd worden met zwarte potdekselplanken aan de buitenzijde of verticaal aangebrachte cederen beplanking. De variatie hierin is enorm en ook qua afmeting en vorm kunt u alles aanpassen. Wilt u gewoon een robuust bijgebouw bouwen in de tuin voor de zomermaanden? Of kiest u voor een hoogwaardige afwerking, goed geïsoleerd en diverse nutsvoorzieningen? Laat ons het vandaag nog weten!

 

Bijgebouw in Epe wordt gebruikt als wijnatelier   Gevelwanden houtskeletbouw bijgebouw gebeitst

Houten wijnatelier als bijgebouw in Epe

  

Een houten bijgebouw van Jaro Houtbouw

Doordat we beschikken over een eigen fabriek, hanteren wij als specialist in houtbouw een unieke werkwijze. Hieronder beschrijven we enkele voordelen van een houten bijgebouw van Jaro Houtbouw:

 

  • Ieder houten bijgebouw wordt op maat gemaakt. De duurzame materialen van dit maatwerkontwerp vervaardigen we in onze fabriek te Apeldoorn. Daar beschikken we over alle ruimte én machines.
  • Omdat wij werken met een slim prefab systeem, bouwen wij snel en nauwkeurig. Uw tuin verandert dus niet wekenlang in een bouwplaats. Binnen enkele dagen staat uw bijgebouw en zijn wij klaar met bouwen.
  • U zult al snel merken dat het een voordeel is als Jaro Houtbouw uw bijgebouw bouwt. Wij hebben jarenlange ervaring en een professionele werkplaats. Een garantie dat u de beste kwaliteit krijgt tegen een goede prijs.

 

Lariks bijgebouw in aanbouw te Doornspijk   Bijgebouw in Doornspijk na de opbouw voorzien van schilderwerk

Houten bijgebouw in Doornspijk

  

Nog meer inspiratie nodig voor het bouwen van een houten bijgebouw in de tuin? Neem een kijkje bij onze projecten!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!