• Home
  • Design veranda

Design veranda

Een design veranda is méér dan een afdak op palen. Omdat u oog heeft voor design, wilt u geen standaardveranda. Dat doet afbreuk aan de uitstraling van uw huis en uw tuin. Een mooie design veranda is daarentegen juist een toegevoegde waarde. Bouw een veranda van hout met Jaro Houtbouw en geniet van uw eigen ontwerp of een exclusief design.

 

Aanbouwveranda bij woning van steen   Maatwerkveranda van hout

Design veranda met balustradehekken in Garderen

 

 

Uw persoonlijke ideeën en uw eigen design

Veranda’s waarbij we met ambachtelijke houtbewerkingen het design extra veel dimensie geven vinden wij het mooist! Meestal gaat het om subtiele vormen of speelse contrasten. Soms doet een design veranda bijna kunstzinnig aan. Het zijn de architectuur van uw huis, uw persoonlijke ideeën én onze creativiteit die samen tot een oogstrelend ontwerp leiden. Voor ons als houtbouwers is hout een belangrijk materiaal. Maar we combineren hout graag met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren en stalen kozijnen.

 

Houten overkapping in Frankrijk gebouwd tegen woning   Sfeervolle inrichting bij een houten veranda aan huis

 

Mooie kleurstelling tussen woning en overkapping van hout   Design veranda aan huis met uitzicht over de tuin

Sfeervolle design veranda in Frankrijk

 

 

Voordelen bij een veranda van Jaro Houtbouw

Kies voor Jaro Houtbouw en profiteer van de geweldige voordelen. Hieronder ziet u wat u kunt verwachten van de houtbouwer uit Apeldoorn:

 

  • Als u samenwerkt met Jaro Houtbouw geniet u van exclusief maatwerk. Hierdoor is alles mogelijke qua vorm, afmeting en indeling.
  • Onze veranda’s zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een lange levensduur dankzij de duurzame materialen en solide constructies.
  • Dankzij onze unieke werkwijze, kunnen wij prefab bouwen. Hierdoor zal uw houten veranda in korte tijd worden opgebouwd.
  • Onze persoonlijke aanpak vanaf het eerste moment tot de oplevering van uw overkapping zijn onmisbaar en zullen u ontzorgen!

 

Stijlvol design bij overkapping van hout   Veranda in de tuin met houten vlonder en tuinset

Stijlvolle design veranda in Nijmegen

 

 

Diverse doeleinden voor een design veranda

Een op maat gemaakte disgn veranda van lariks of eiken kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Op de meeste foto’s ziet u veranda’s met buitenkeukens en loungesets eronder. Op onderstaande foto kunt u ook zien dat het een parkeerplek kan opleveren voor de auto. De overkapping wordt gebruikt als carport maar dan wel met een prachtig design. Voor welke doeleinden gaat u een veranda bouwen? Laat ons meedenken en bouw de perfecte design veranda!

 

Wit geschilderde houten veranda met mooie details   Foto van achterzijde houten overkapping

Houten design veranda als carport in Kloetinge

 

 

Wilt u een design veranda laten bouwen? Neem contact op met Jaro Houtbouw. We zijn benieuwd naar uw ideeën!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!