• Home
  • Duurzaam huis bouwen

Duurzaam huis bouwen? Dat doet u met Jaro Houtbouw!

Investeer in de toekomst, bespaar op de kosten en laat Jaro Houtbouw een duurzaam huis bouwen! Dankzij onze unieke werkwijze in combinatie met zonnepanelen, een warmtepomp, een goed ventilatiesysteem en de juiste (natuurlijke) isolatiematerialen kunt u een energiezuinig en duurzaam huis bouwen. Door te investeren in dergelijke voorzieningen reduceert u de energiekosten, voorkomt u onnodige vervuiling, verbetert u het klimaat en spaart u kostbare grondstoffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en bouw een duurzaam huis!

 

Genieten van de vrijheid in een bosrijke omgeving   Tevreden klanten na oplevering houten woning

Duurzaam huis in Elspeet

 

Kies bewust en bouw een duurzaam huis

Aantrekkelijke aspecten als passief bouwen, energieneutraal bouwen en biobased bouwen zijn aan de orde van de dag. Behalve deze belangrijke bouwwijzen, willen wij ons óók toespitsen op duurzame materialen, gekeurde houtsoorten en de beste vormen dakbedekking. Bewust kiezen voor hout dat voortkomt uit bossen die duurzaam beheert worden, maken de houten huizen van Jaro Houtbouw nog duurzamer en milieuvriendelijker. Daarbij maken we met trots bekend dat onze houtskeletbouw huizen in korte tijd gebouwd worden: weer een groot voordeel van houtbouw!

 

Vrijstaande houten woning in Elspeet met rode dakpannen   Sfeervolle woonkamer met rode banken in houten woning

 

Duurzame huizen die voldoen aan de EPC-norm

Wie vandaag bouwt, bouwt voor de toekomst. Als u daar bewust mee omgaat, maakt u andere keuzes. Behalve uw eigen wensen, bent u gebonden aan normen waaraan uw nieuwe huis moet voldoen! Denk bijvoorbeeld aan de EPC-norm (Energieprestatiecoëfficiënt). Hierbij wordt gekeken naar de energie die nodig is voor het verwarmen of koelen van het klimaat in uw houten huis, het warm tapwater en de verlichting. Bij Jaro Houtbouw bent u hiervoor aan het juiste adres, wij bouwen duurzame huizen die voldoen aan de huidige EPC-norm.

 

Een damp-open en duurzaam huis bouwen

Door evenveel (of meer) energie op te wekken creëert u een energiezuinige en duurzaam huis met 'nul-op-de-meter' als resultaat. Een hoge R-waarde, kozijnen met uitstekende isolatie rapporten en ons unieke bouwsysteem dragen bij aan de bouw van uw duurzame houten woning. Gaan behalve energieneutraal bouwen en goede isolatiewaarden uw wensen uit naar een gezond binnenklimaat? Dan kunt u met Jaro Houtbouw ook damp-open bouwen! Wij maken gebruik van moderne en natuurlijke isolatiematerialen waardoor damp-open bouwen een specialiteit van ons is.

 

Houten trap met kleurrijke stootborden   Detail houten binnendeur en doorkijk naar de douche

 

Slaapkamer in duurzaam huis met houten beplating als vloer   Duurzame houten woning met zonnepanelen en lariks gevelbekleding

Duurzaam huis in Elspeet

 

Een huis bouwen met hoge isolatiewaarden en een gezond woonklimaat? Neem contact op met Jaro Houtbouw en bouw een duurzaam huis!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!