• Home
  • Eikenhout
  • Eiken bijgebouw

Eiken bijgebouw bouwen? Wij leveren maatwerk!

Samen met Jaro Houtbouw een eiken bijgebouw bouwen? Dat kan! Wij leveren unieke bijgebouwen van eikenhout, compleet geïsoleerd als u dat wenst. In plaats van een luxe schuur, kiest u voor een eiken bijgebouw. Het bijgebouw biedt u de mogelijkheid om er een gastenverblijf in te realiseren, een loungeruimte en misschien kiest u wel voor een bijgebouw met veranda. Bouw met Jaro Houtbouw een eiken bijgebouw in de tuin!

 

Eikenhouten bijgebouw met pen-en-gatverbindingen   Eiken bijgebouw met rieten kap in de tuin

 

Eiken bijgebouwen in verschillende afmetingen

Jaro Houtbouw maakt alle eiken bijgebouwen in verschillende afmetingen. Het aanbieden van deze unieke vorm van maatwerk, geeft u de mogelijkheid om een eiken bijgebouw te bouwen in de afmeting zoals u het wenst. Maar ook de vorm kunt u zelf bepalen. Welke afmeting heeft u in gedachten voor uw eiken bijgebouw, of hoe zou het eikenhouten bijgebouw er voor u uit moeten zien? Laat het ons weten!

 

Binnenzijde eiken bijgebouw met keuken   Open spant met eiken gebinten aan bijgebouw

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Eiken bijgebouw voor ieder doeleinde

Een eiken bijgebouw in de tuin kunt u bouwen voor verschillende doeleinden. Zo worden deze tuinhuizen van eikenhout soms gebruikt als praktijkruimte, bergruimte of gastenverblijf. Voor welk doeleinde wilt u een eiken bijgebouw bouwen? Laat ons weten hoe u het voor ogen heeft, u bepaald tenslotte zelf de indeling en uitstraling. Bouw met eiken gebinten, geniet van authentieke pen-en-gatverbindingen en bouw een bijgebouw!

 

Inrichting: sfeervolle en warme uitstraling

 

Duurzaam eikenhout

Doordat u kiest voor het eeuwenoude bouwmateriaal eiken, geniet u automatisch van een duurzaam tuinhuis of bijgebouw in de tuin. De prachtige combinatie van duurzaam eikenhout, onderhoudsarme dakbedekking, merantie kozijnen en een stevig fundament verzorgen een perfect eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eiken bijgebouw in de tuin? Neem contact op!

 

Robuust eiken voor uw bijgebouw

Uw bijgebouw op maat wordt door Jaro Houtbouw in robuust eiken. Naast deze kenmerkende eigenschap, is eikenhout ook uiterst duurzaam. Voor een duurzaam bijgebouw in de tuin kunt u bij ons kiezen voor dakleitjes, een zinken dakgoot en andere accessoires die benodigd zijn bij het bouwen van een compleet bijgebouw. Uiteraard kunt u het laten opbouwen door onze ervaren en vakkundige monteurs.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!