• Home
  • Eikenhout
  • Eiken buitenverblijf

Genieten van het buitenleven? Bouw een eiken buitenverblijf!

Meer genieten van het buitenleven, uw tuin en de zwoele zomeravonden? Bouw een eiken buitenverblijf! Door een eiken buitenverblijf te bouwen, geniet u optimaal van het buitenleven. Als u daarbij bewust kiest voor het prachtige bouwmateriaal eikenhout, dan creëert u een unieke sfeer in de tuin als nooit tevoren. Naast de warme uitstraling van dit eeuwenoude bouwmateriaal, is eikenhout ook uiterst duurzaam en levert Jaro Houtbouw alleen maar maatwerk. U bepaalt zelf de uitstraling en indeling van uw eiken buitenverblijf. Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen!

 

Eiken buitenverblijf in de tuin bouwen   Buitenverblijf van eikenhout in de achtertuin

 

Pen-en-gatverbindingen: exclusief en sfeervol!

Jaro Houtbouw is de specialist in maatwerk. Ieder eiken buitenverblijf kan daarom volledig naar wens worden geproduceerd. Door alleen maatwerk te leveren, komen de meest exclusieve constructies tot stand. De exclusieve uitstraling behalen we door te werken met pen-en-gatverbindingen. Deze unieke houtverbindingen maken het extra exclusief en creëren een sfeervolle en landelijke uitstraling. Ook een eiken buitenverblijf in de tuin bouwen met eiken pen-en-gatverbindingen, robuuste staanders en sierlijke schoren? Kies voor exclusief maatwerk van Jaro Houtbouw!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Eiken buitenverblijf op maat met schoren   Exclusief maatwerk bij eikenhouten buitenverblijf

 

Een prachtige toevoeging aan uw tuin!

Een buitenverblijf kan in verschillende opzichten een geweldige aanwinst voor u zijn. Naast de prachtige toevoeging aan uw tuin, creëert u extra ruimte rondom uw woning. Onder het sfeervolle onderkomen in de tuin kunt u optimaal genieten van het buitenleven, denk hierbij aan dineren en tot in de late uurtjes borrelen met vrienden. U kunt dus zelf bepalen hoe uw eiken buitenverblijf eruit moet komen te zien, laat het ons weten!

 

Pen-en-gatverbindingen bij eikenhouten buitenverblijf   Extra ruimte rondom uw woning met eiken buitenverblijf

 

Uw ideeën over een buitenverblijf van eikenhout

Heeft u al ideeën over een eigen buitenverblijf van eikenhout in de tuin? Gaat u het uitvoeren als een berging met overkapping, of misschien alleen een overkapping? Laat ons weten hoe u het voor ogen heeft, want alleen aan de hand van uw wensen is het mogelijk om tot een geweldig eindresultaat te komen. Neem vrijblijvend contact op:

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!