• Home
  • Eikenhout
  • Eiken gastenverblijf

Eiken gastenverblijf in de tuin bouwen?

Eiken gastenverblijf bouwen? Uw eigen B&B aan huis in de vorm van een houten gastenverblijf in de tuin? Wij helpen u bij het realiseren van deze prachtige droom. Wat kost het om een eigen gastenverblijf te starten en waar moet u zoal aan denken als u een gastenverblijf wil bouwen. Jaro Houtbouw kan u hierin adviseren. Wij weten waar u aan moet denken qua prijs, indeling, fundering en andere voorzieningen.

 

Gastenverblijf bouwen? Kies voor eikenhout!   Eiken gastenverblijf in de tuin met rieten kap en schoorsteen

 

Eikenhout: een sfeervolle uitstraling!

Waarom een gastenverblijf bouwen van eikenhout? Naast het duurzame aspect, kiest u ook bewust voor een warme en sfeervolle uitstraling. Laat uw bezoekers genieten van een ontspannen verblijf in uw eigen bed & breakfast. Realiseer de inrichting en uitstraling in een gastenverblijf die u wenst. Bouw een gastenverblijf met overkapping of met verdieping, ieder gastelverblijf van eikenhout wordt tenslotte op maat gemaakt!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Eikenhouten details als pen-en-gatverbindingen

Uw gastenverblijf kan uitgevoerd worden met eikenhouten details als pen-en-gatverbindingen. Deze ambachtelijke houtconstructie, uitgevoerd met pen en gat, springen in het oog en creëren een rustieke uitstraling. Voorbeelden van pen-en-gatverbindingen ziet u op de foto's hieronder:

 

Open spant met pen-en-gatverbindingen   Een foto met eiken kolommen en schoren

Foto van een open spant en eiken kolommen met schoren

 

Eiken gebinten voor uw gastenverblijf

Als u alleen voor een constructie van eiken gebinten kiest, kunt u uw gastenverblijf verder uitvoeren in een andere houtsoort en dit vervolgens laten schilderen. Een prachtig voorbeeld hiervan ziet u hieronder, waarbij de binnenzijde van een gastenverblijf volledig wit is geschilderd. De opdrachtgever heeft voor deze stijlvolle inrichting gekozen. Het gastenverblijf is eigentijds uitgevoerd, in een landelijk stijl!

 

Het interieur van een houten gastenverblijf

 

Het interieur van uw gastenverblijf

Altijd al een eigen gastenverblijf willen beginnen waarbij u uw eigen interieur bepaald? Ga de uitdaging aan en bouw een gastenverblijf in de stijl zoals u het voor ogen heeft. Het interieur van uw gastenverblijf kan volledig naar wens ingevuld worden, denk hierbij aan prachtige meubels, warme kleurtinten en authentieke details. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseur en bouw een gastenverblijf!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!