• Home
  • Eikenhout
  • Eiken poolhouse

Eiken poolhouse in de tuin bouwen? Wij leveren maatwerk!

Wie wil dat nu niet: een eiken poolhouse die volledig past bij de indeling van uw tuin. Een uitvalbasis na het zwemmen, een heerlijk verblijf in de tuin om te dineren, barbecueën en te ontspannen tijdens prachtige zomerdagen. Op zoek naar zo’n poolhouse? Bouw een eiken poolhouse op maat, helemaal naar eigen wens, inrichting en uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat u verrassen door onze adviseur.

 

Duurzaam eiken poolhouse in de tuin bij zwembad

 

Uniek en duurzaam: uw eiken poolhouse

Een eiken poolhouse van Jaro Houtbouw is uniek en duurzaam. Het unieke aspect is de mogelijkheid van maatwerk die wij u bieden, u kunt zelf aangeven hoe u een poolhouse van eikenhout wenst. Bouw een eikenhouten poolhouse in de afmeting zoals het past in uw tuin en creëer de uitstraling zoals u het voor ogen heeft. Samen met Jaro Houtbouw komt een prachtig eindresultaat tot stand waar u jaren lang van kunt genieten.

 

Poolhouse van eikenhout met plat dak en luifel   Poolhouse in de vorm van een overkapping van eiken

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Eikenhouten poolhouse met buitenkeuken

U heeft het vast al eens voorbij zien komen, rustieke buitenverblijven opgetrokken uit duurzaam en robuust eikenhout, uitgevoerd met pen-en-gatverbindingen en een heerlijke buitenkeuken om te dineren tot in de late uurtjes. Deze combinatie realiseren we ook graag bij u in de tuin. Of u nu een eiken poolhouse met buitenkeuken wenst of een uiterst duurzaam buitenverblijf van eikenhout met overkapping? Wij zijn de specialist!

 

Eiken overkapping in de tuin voor dineren en barbecueën

 

Laten bouwen of een eiken bouwpakket?

U kunt het poolhouse in de tuin laten bouwen door onze ervaren monteurs. Het is in overleg ook mogelijk om dit zelf te doen, in dat geval leveren wij u een duurzaam eiken bouwpakket poolhouse. Een eiken poolhouse bouwen in de tuin kost ons enkele dagen, daarna kunt u genieten van het prachtige onderkomen in de tuin. Het werkingsniveau kunt u volledig afstemmen met onze adviseur, bij Jaro Houtbouw staan uw wensen centraal!

 

Eiken overkapping in de tuin met stalen kozijnen   Duurzaam eiken bouwpakket poolhouse

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!