• Home
  • Eikenhout
  • Eiken tuinhuis

Eiken tuinhuis bouwen in de tuin? Bekijk ons exclusieve aanbod!

Al enige tijd op zoek naar een eiken tuinhuis voor bij u in de tuin? Een eiken tuinhuis dat bestaat uit een exclusieve en rustieke constructie met een lange levensduur? Dan bent u bij ons op het goede adres. Uw eiken tuinhuis koopt u bij Jaro Houtbouw. Naast het duurzame aspect van deze prachtige eiken tuinhuizen, leveren wij alleen maatwerk. Het aanbod hierin is zeer uitgebreid, waardoor de perfecte uitstraling tot stand komt.

 

Eiken tuinhuis kopen? Bouw in eikenhout met Jaro Houtbouw!

 

Bouw een eiken tuinhuis op maat

Bouw samen met de eikenhout specialist een eiken tuinhuis op maat. Wij beschikken over een eigen fabriek en werken met specialisten om u een exclusief en sfeervol tuinhuis te leveren. Ieder eiken tuinhuis wordt volledig op maat geleverd, compleet aan de hand van uw wensen. Naast het leveren van maatwerk, kan Jaro Houtbouw uw eiken tuinhuis ook opbouwen in de tuin. Hierdoor kunt u al snel genieten van een eiken tuinhuis.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Bouw een eiken tuinhuis op maat in de tuin   tuinhuis van eikenhout met dakpannen

 

Een eiken tuinhuis met overkapping of berging

Heeft u al een tekening van uw tuinhuis, of is er een ontwerp van de tuin waar het binnen gerealiseerd moet worden? Uw wensen staan centraal. U kunt het tuinhuis van eikenhout uitvoeren met een overkapping of berging. Een eiken tuinhuis met overkapping biedt u de mogelijkheid om optimaal te genieten van de tuin en het buitenleven. Bij een eikenhouten berging is er de mogelijkheid om uw tuingereedschap op te bergen.

 

Ontwerp van de tuin met eiken tuinhuis

 

Pen-en-gatverbindingen bij eiken tuinhuizen

Als u kiest voor één van onze eiken tuinhuizen, dan geniet u automatisch van het fenomeen: de pen-en-gatverbindingen. Pen-en-gatverbindingen zijn houten verbindingen die een robuuste uitstraling teweeg brengen. Een eiken tuinhuis met deze ambachtelijke uitstraling springt dus direct in het oog en straalt de exclusiviteit uit van het eeuwenoude bouwmateriaal eikenhout. Ook bouwen met pen-en-gatverbindingen? Bouw met Jaro!

 

Een tuinhuis van eikenhout is uiterst duurzaam   Berging van eikenhout met plat dak in achtertuin

 

Waarom een tuinhuis van eikenhout?

Waarom zou u een tuinhuis kopen van eikenhout? Een tuinhuis van eikenhout is uiterst duurzaam. Naast de duurzame eigenschappen, is een tuinhuis van eikenhout ook sterk, oogt het rustiek en creëert eikenhout een sfeervolle en warme uitstraling. Kortom: een eikenhouten tuinhuis is een aanwinst voor uw tuin! Ook een tuinhuis met overkapping, berging of bijgebouw bouwen van eikenhout? Neem vandaag nog contact op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!