• Home
  • Eikenhout
  • Eiken tuinkamer

Eiken tuinkamer bouwen? Wij leveren maatwerk!

Eiken tuinkamer bouwen en een sfeervol buitenverblijf in de tuin realiseren? Bouw met Jaro Houtbouw een winterkamer op maat van eikenhout, vurenhout of lariks. Geniet optimaal van het buitenleven, bouw een tuinkamer met glazen schuifdeuren of stalen kozijnen. Op de foto’s ziet u een tuinkamer met plat dak, het is uiteraard ook mogelijk om een buitenverblijf te bouwen met zadeldak. Jaro Houtbouw levert tenslotte maatwerk!

 

Eiken tuinkamer met plat dak in de tuin

 

Tuinkamer bouwen in de afmeting die u wenst!

Een eiken tuinkamer bouwen kan in de afmeting zoals u het wenst. Wij leveren iedere tuinkamer op maat, waardoor u zelf de afmeting en indeling kunt bepalen van een uniek buitenverblijf. De robuuste en duurzame eiken kolommen in combinatie met sierlijke schoren kunt u uit laten voeren met pen-en-gatverbindingen. Het platte dak met dakbedekking wordt doorgaans afgewerkt met een stijlvolle zinken kraal of aluminium daktrim.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Zijaanzicht tuin overkapping met kozijnen van dubbel glas   Eiken tuinkamer in de achtertuin als gesloten tuinoverkapping

 

Overkapping in de tuin bouwen? Een geweldige toevoeging!

Tegenwoordig is een tuin overkapping een veelvoorkomende toevoeging aan iedere achtertuin. Of u nu een veranda aan huis of een overkapping in de tuin laat bouwen, het is een geweldige toevoeging aan uw tuin en een verrijking voor uw woning. Een eiken tuinkamer is eigenlijk een gesloten tuinoverkapping. Als u kiest voor een eiken overkapping voorzien van kozijnen met dubbel glas, dan kunt u een geïsoleerde tuinkamer bouwen.

 

Eiken tuinhuis met overkapping

 

Eiken tuinhuis met overkapping

Op de foto ziet u een eiken tuinhuis met overkapping. Op deze manier ziet u de combinatie van een gesloten ruimte met overkapping. De bergruimte is rondom voorzien van stalen kozijnen. De overkapping naast de tuinkamer is open waardoor er een mooie combinatie is gerealiseerd van een tuinhuis met overkapping. Het prachtige buitenverblijf kan op deze manier worden ingedeeld als een eiken tuinhuis met loungeruimte.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!