• Home
  • Garage bouwen

Bouw een houten garage met Jaro Houtbouw!

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe garage of een houten garage bouwen? Welkom bij de specialist in houtbouw! Uw zoekterm kan leiden naar houten schuren of een kapschuur op maat, maar we maken ook garages van hout. Op deze pagina vertellen we iets over onze houten garages. Op onderstaande foto’s ziet u diverse houten garages. Iedere garage bouwen wij op maat. U ziet op deze pagina een houten garage met plat dak en zelfs een garage met zadeldak en wolfseinden.

 

Landelijke garage bij een vrijstaande woning   Houtbouw garage in houtskeletbouw

Houten garage in Wapenveld

 

Een houten garage bouwen met uitstraling

Een stijlvolle garage bouwen met uitstraling? Wij richten ons op uw wensen en kunnen daarmee perfect het eindresultaat realiseren zoals u het voor ogen heeft. Bent u op zoek naar een houten garage voor de auto, wilt u een garage bouwen voor meer bergruimte of gaat u wens uit naar een garage om uw hobby uit te oefenen? Kies voor de indeling die bij u past en bepaal zelf de uitstraling van uw garage.

 

Houten garage met zadeldak en dakpannen   Een houten garage met zolder bouwen

Houten garages in Wassenaar en Borsele

  

Een houten garage die bij u past

Uw garage van hout kunnen we zo groot en zo luxe bouwen als u wilt. Qua stijl heeft u alle keuze, hierdoor kunt u een garage bouwen die bij u past. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, waardoor u een groot deel van de uitstraling bepaald. Ook is het mogelijk om te kiezen uit een ruim aanbod aan dakbedekking. Van dakpannen tot riet, alles is mogelijk. Heeft u advies nodig of misschien hulp bij het ontwerp van uw garage? Raadpleeg onze adviseur en bouw een garage die bij u past!

 

Dubbele garage in Bergambacht   Houten garage met mansardekap

Dubbele garage in Bergambacht

  

Een garage van houtskeletbouw

Jaro Houtbouw maakt in eigen fabriek uw garage op maat. Wij doen dat in onze timmerfabriek in houtskeletbouw. De prefab gevelwanden worden door onze timmerlieden op maat gemaakt, conform professionele productietekeningen. Doordat wij uw garage bouwen van hout, wat zeer bewerkelijk is, kunnen we het uitvoeren zoals u wenst. Wilt u de houtskeletbouw garage uitvoeren met een bergzolder of veranda? Veras ons met uw ideeën en bouw een garage op maat!

 

Cederen garage met plat dak   Garage van hout voor de auto

Garages met plat dak in Witmarsum en Zeewolde

 

Kozijnen in een houten garage

Weet u al hoe u de garage wenst? Kiest u voor traditionele houten deuren, een metalen kantelpoort of automatisch bedienbare sectionaalpoort? Welke raamkozijnen wenst u en gaat u de garage isoleren of laat u dat liever doen? Wij staan open voor al uw wensen en eisen. Ga in overleg met onze adviseur en komt tot het gewenst eindresultaat. Zoals u ook bij onze projecten kunt zien: maatwerk is onze specialiteit en garages bouwen we door heel Nederland!

 

Landelijke zwart schuur van hout   Prachtige schuur met schaaldelen in Nijkerk

Houten garage in Nijkerk

 

Het daktype van uw houten garage

Een houten garage bouwen? Voor welk daktype kiest u? Behalve de kozijnen, gevelbekleding en afmeting voor een houten garage, kunt u ook het daktype zelf bepalen. Een garage met zadeldak, komt in aanmerking voor dakpannen, dakpanplaten of riet. Het daktype van uw houten garage bepaalt een groot deel van de uitstraling. Bij een garage met plat dak kunt u het uitvoeren met dakleer of EPDM. Ook een houten garage bouwen met het daktype dat u wenst? Wij leveren alleen maatwerk!

 

Houten schuur op maat in Kerkwijk   Houten garage met dakpannen in Stellendam

Houten garage in Kerkwijk en Stellendam

  

Zou u ook graag een houten garage laten bouwen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, het ontwerp of de begroting? Neem contact op!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!