• Home
  • Jaren 30 veranda

Veranda in jaren 30 stijl

Een jaren 30 woning is karakteristiek, degelijk en stijlvol. Als u het wenst, laat Jaro Houtbouw dezelfde kenmerken ook graag terugkomen in uw houten veranda. Realiseer een unieke veranda in de echte jaren 30 stijl. Plaats glas-in-lood raamwerk tussen de staanders of speel met andere unieke accenten uit de jaren 30. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leveren exclusief maatwerk en kunnen daardoor de perfecte veranda bouwen!

 

Houten veranda aan houten woning in Tilburg   Houten overkapping met veel ruimte en dakkoepels

Overkapping in jaren 30 stijl te Tilburg

 

 

Dezelfde uitstraling als uw jaren 30 woning

Heeft u een woning met royale dakoverstekken, forse houtafmetingen bij kozijnen, veel horizontale belijningen en rijke detailleringen? Dan kunnen we concluderen dat uw woning een jaren 30 stijl heeft. Bent u daarbij op zoek naar een veranda die past binnen de uitstraling van uw woning? Dan adviseren we u contact op te nemen met onze adviseur, laat u verrassen en bouw een veranda op maat!

 

Houten veranda bij Jaren 30 woning in Nunspeet   Uitzicht over de tuin vanaf houten veranda aan woning

Veranda met jaren 30 uitstraling in Nunspeet

 

 

Typisch jaren 30

Voor de oorlog gebruikte men kwalitatief sterke materialen in de bouw. Zo werden bijvoorbeeld de kozijnen van Amerikaans grenen gemaakt. Met diezelfde kwaliteitsnorm bouwen we uw jaren 30 veranda. Duurzaam hout met flinke afmetingen, van robuuste staanders tot forse dakliggers. Bouw een duurzame veranda met Jaro Houtbouw en geniet van het vroege voorjaar tot het late najaar van het buitenleven.

 

Stijlvolle overkapping van hout in Jaren 30 stijl   Houten overkapping aan huis in Herentals

Jaren 30 stijl bij houten veranda in Herentals (België)

 

 

Iedere veranda is uniek: helemaal een jaren 30 veranda

Al hebben veel jaren 30 woningen dezelfde stijlkenmerken, voor ons is elke jaren 30 veranda uniek. Zo proberen wij de ideeën te verwerken in uw nieuwe veranda. Hierdoor komt uw eigen stijl tot stand en spreken we dus niet alleen over de jaren 30 stijl. Kortom: wat uw plannen ook zijn, deel ze met ons. Gezamenlijk komen we tot een fantastisch ontwerp en bouwen we een prachtige overkapping van hout!

 

Houten overkapping en houten tuinkamer in 1 foto   Houten overkapping aan huis met raamwerk tussen de staanders

Twee overkappingen in jaren 30 stijl te Barneveld en Elst

 

 

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en bespreek de mogelijkheden voor het bouwen van een veranda!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!