Luxe veranda

Uw woning voorzien van een luxe houten veranda? Laat Jaro Houtbouw een overkapping bouwen! Tal van opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten gingen u reeds voor. Van eigentijdse houten veranda tot luxe overkapping van hout. Kortom: bent u op zoek naar een veranda die stijlvol is, tot in detail is afgewerkt en van alle gemakken voorzien? Neem dan contact op met Jaro Houtbouw!

 

Luxe stoel onder heerlijke veranda van Jaro Houtbouw   Luxe veranda in Heerde welke prachtig is geschilderd

Luxe veranda in Heerde

 

 

Luxe maatwerk overkappingen

Jaro Houtbouw levert diverse overkappingen, maar dan wel op maat. Op deze manier kunnen we de luxe veranda optimaal vorm geven en de uitstraling behalen zoals u het wenst. Na het overeenkomen van een ontwerp en offerte, gaan onze bouwkundige tekenaars aan de slag. Met de werktekeningen kunnen we vervolgens uw overkapping van hout produceren. Meer over onze werkwijze: klik hier.

 

Houten overkapping die perfect aansluit bij de woning   Tuinset onder sfeervolle veranda in Heerde

Luxe veranda in Heerde

 

 

Uw loungehoek en buitenkeuken onder de luxe veranda

Een luxe veranda kunnen we bouwen in elke stijl. Van heel klassiek tot ronduit modern. Behalve de uitstraling is het belangrijk om rekening te houden met het indelen van de beschikbare ruimte. Waar gaat u een loungehoek creëren en waar plaatst u de buitenkeuken? Van subtiel weggewerkte spotjes in het dak tot fraaie profilering van het hout: wij denken graag overal aan en maken de veranda zo luxe als u wenst!

 

Detail van stijlvolle overkapping die op maat is gemaakt   Eigentijds onderkomen in de tuin

Luxe veranda van hout in Barneveld

 

 

Dakkoepels in een luxe veranda

Zoals u kunt zien op de foto’s zijn diverse overkappingen uitgevoerd met een daklicht (lichtkoepel). Deze unieke en luxe toevoeging aan een aanbouwveranda voorkomen dat er veel daglicht wordt weggenomen uit de woonkamer of keuken. Daarbij is er overdag voldoende licht onder uw luxe veranda en kunt u optimaal genieten. Het is verder mogelijk de veranda te voorzien van bijvoorbeeld zon- en/of windschermen, verlichting en terrasverwarming. 

 

Luxe buitenkamer van hout in Burgerbrug   Ongeïsoleerde tuinkamer als aanbouw van een woning

Houten veranda omgetoverd tot luxe tuinkamer in Burgerbrug

 

 

Van luxe veranda tot complete tuinkamer

Op de foto’s hierboven is een tuinkamer te zien. In eerste instantie was de luxe veranda ontworpen zonder zijwanden en voorwand, maar door de frisse wind vanaf de Noordzee hebben ze in Burgerbrug toch gekozen voor een gesloten veranda. De luxe veranda is ongeïsoleerd, echter door een klein beetje zonlicht kan het oplopen tot aangename temperaturen in de prachtige tuinkamer. De prachtige kozijnen zijn daarbij een verrijking van de complete tuinkamer!

 

Luxe veranda met Zeeuwse uitstraling in Nederland   Houten overkapping met daaronder een vlonder

Luxe houten veranda in Scharwoude

 

 

Droomt u ook van een luxe veranda of eigentijdse overkapping van hout? Verwezenlijk uw dromen en bouw een veranda met Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!