• Home
  • Moderne veranda

Moderne veranda

Hoe kan een werkdag mooier beginnen dan met het ontbijt en de ochtendkrant onder uw moderne veranda? Waar geniet u meer van elk uurtje vrije tijd dan dommelend in een luie stoel onder uw overkapping? Neem vandaag nog contact op met de houtbouwer van Nederland, verwezenlijk uw droom en bouw een moderne veranda met daklichten en andere eigentijdse details!

 

Moderne houten veranda in een lichtgrijze kleur   Foto van lichtkoepels komt bij een houten overkapping

Moderne veranda van hout in Zwaag

 

 

Ontwerp uw eigen moderne veranda

Een houten overkapping met moderne look komt tot stand door nauwkeurig te ontwerpen. Het is mogelijk dat u zelf een schets of uitgebreide tekening aanlevert van de nieuw te bouwen moderne overkapping, of u gaat de ontwerpfase in met onze adviseur (en architect). Samen komen we gegarandeerd tot een prachtig ontwerp van uw moderne en eigentijdse veranda.

 

Foto van de onderzijde bij een houten veranda met eigentijdse look   Veranda van hout met moderne uitstraling in Zwaag

 

Houten veranda met eigentijdse look in Zwaag   Overkapping van hout met spotjes en daklichten

Moderne veranda van hout in Zwaag

 

 

Een moderne veranda met glas

Jaro Houtbouw werkt hoofdzakelijk met hout, maar ook andere materialen passen wij toe. Van glazen schuifdeuren voor onder de veranda (zie onderstaande foto's) tot aluminium en kunststof kozijnen als zij- of voorwanden. We vinden het een kunst om een strakke en moderne veranda te bouwen. Kleine details hebben hierin soms een grote bijdrage, we geven dan ook veel aandacht aan de afwerking.

 

Houten vrijstaande moderne overkapping met glazen deuren   Moderne houten overkapping vrijstaand in de tuin geplaatst

Houten moderne verandas in Oldebroek en Schoten

 

 

Een moderne veranda in iedere vorm en afmeting

Zoals u al aan onze reeds gerealiseerde projecten kunt zien: niets is standaard en eigenlijk alle vormen en afmetingen zijn bij Jaro Houtbouw mogelijk. Eventueel sloopwerk, een waterdichte verbinding aan uw woning en de afvoer aansluiten op het riool behoren tot de mogelijkheden en bieden wij u graag aan. Kom eens langs in Apeldoorn, laat u inspireren door onze adviseur en bouw een moderne veranda. 

 

Houten overkapping met kleurrijke accenten    Moderne veranda met geschilderde houten zijwand

Moderne veranda van hout in Avenhorn

 

 

Past bij uw woning ook een moderne veranda? Neem dan contact op om uw wensen te bespreken met een van onze adviseurs. Welkom!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!