• Home
  • Gastenverblijf in Amsterdam

Gastenverblijf in Amsterdam

Gastenverblijf_in_Amsterdam

Dit gastenverblijf in Amsterdam is op een zeer exclusieve manier gebouwd, namelijk rond een boom. Hierdoor wordt het verblijf als het ware opgenomen in de natuur. Het houten gastenverblijf is uitgevoerd met Nobelwood gevelbekleding een zeer duurzame houtsoort die als invulling wordt gebruikt voor de grote vraag naar tropisch hout.

 

Breedtemaat ca. 578 cm.

Dieptemaat ca. 320 cm.

Vanaf: € 30.550,--


offerte AANVRAGEN


Gastenverblijf_in_Amsterdam_opslag Gastenverblijf_in_Amsterdam_buiten

 

De wanden van dit prachtige houten gastenverblijf zijn bekleed met Nobelwood, dit is een houtsoort dat als zeer duurzaam initiatief werkt voor de groeiende vraag naar tropisch hardhout. Nobelwood wordt geproduceerd van het snelst groeiende naaldhout ter wereld, het hout wordt gemodificeerd zodat het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout krijgt. Het bijzondere van dit project is dat het om een boom heen is gebouwd, zo wordt de boom gespaard en in de zomer heeft u ook nog eens schaduw. Naast het houten gastenverblijf is zelfs een extra ruimte gerealiseerd, hier kunt u extra spullen kwijt of gewoon uw fiets stallen. Wat wilt u nog meer?

 

Gastenverblijf_in_Amsterdam_binnen_interieur Gastenverblijf_in_Amsterdam_binnen_interieur_uitzicht


Plattegrond van het gastenverblijf in Amsterdam

Ook vanbinnen is dit gastenverblijf prachtig ingericht. De witte kleur zorgt ervoor dat de binnenzijde een strak geheel krijgt, ook is de boom in het zicht gelaten dit geeft het interieur een exclusieve uitstraling. Een zeer mooi gastenverblijf, gebouwd met een duurzaam initiatief. De kracht van Jarohoutbouw is dat wij de klant van A tot Z begeleiden, met behulp van onze ervaren medewerkerkers zorgen wij ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Door deze manier van werken wordt een prachtig resultaat opgeleverd.

 

 

Ook een Recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!