• Home
  • Overkapping_in_Apeldoorn

Overkapping_in_Apeldoorn

Deze mooie overkapping is aan de buitenzijde bekleed met prachtige vuren planken. Doordat deze planken verticaal geplaatst zijn wordt een exclusieve look gecreëerd. De grote glaspartij zorgt voor een grote hoeveelheid licht en een aangenaam uitzicht.

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 300 cm.

Vanaf: € 28.850,--


offerte AANVRAGEN


Overkapping_in_Apeldoorn_tijdens_de_bouw Overkapping_in_Apeldoorn_schuifdeur

 

Door waterafstotende folie op het houten geraamte te bevestigen wordt waterdichtheid gegarandeerd, hierna is de overkapping geïsoleerd dit heeft als voordeel dat u ook bij lagere temperaturen hier goed kunt verblijven. De binnenzijde van deze overkapping is betimmerd met garantplex, de witte kleur van deze platen geeft een strakke uitstraling aan het interieur. De grote glazen pui zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over te weinig licht. Als u deze overkapping ook nog eens een mooie inrichting geeft is het plaatje perfect.

 

Overkapping_in_Apeldoorn_zijkant Overkapping_in_Apeldoorn_plattegrond


De vloer van deze overkapping past perfect in het totale plaatje. De mooie grijstint in de vloer de witte betimmering, de zwarte verticaal geplaatste planken aan de buitenzijde samen met de grote glaspartij geven deze overkapping een eigen sfeer. Doordat wij met u om tafel gaan en onze uiterste best doen om aan uw aangegeven wensen te voldoen wordt er uiteindelijk een project opgeleverd waar u tevreden mee bent. Wij proberen u zo veel mogelijk te ontzorgen in dit bouwproces. Door een goede communicatie tussen ons en de klant wordt een prachtig eindresultaat behaald. 

 Ook een overkapping bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!