• Home
  • Recreatiewoning in Bergen aan Zee

Recreatiewoning in Bergen aan zee

Recreatiewoning in Bergen aan zee

Prachtige houten recreatiewoning in een mooie omgeving. De woning is uitgevoerd met een rieten kap die het geheel een sfeervolle uitstraling geeft en zeer goed past bij deze constructie, tevens beschikt deze woning over een grote glazen pui waardoor u geen last zult hebben van te weinig licht in uw woning.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 830 cm.

Vanaf: € 95.000,--


offerte AANVRAGEN


Recreatiewoning_in_Bergen_aan_zee_zijkant Recreatiewoning_in_Bergen_aan_zee_raampartij_hoek

 

Deze mooie recreatiewoning op deze prachtige plek is opgeleverd met een rieten kap. Deze kap samen met de zwarte potdekselplanken en opmerkelijke nokvorsten geven deze recreatiewoning een unieke aanblik. Dit zorgt er ook voor dat de woning perfect in zijn schitterende omgeving past. Een extra pluspunt aan dit bouwwerk is de enorme glaspartij, u kunt hierdoor optimaal genieten van de omgeving nabij de Noordzee, de tweede gunstige bijkomstigheid is dat er zeer veel licht door de grote glazen pui naar binnen valt. Jaro houtbouw zet zich volledig in om aan de wensen van de klant te voldoen. Van het ontwerp tot het uiteindelijke resultaat, door ons fantastische team van medewerkers kunnen wij duurzaamheid garanderen.

 

Recreatiewoning_in_Bergen_aan_zee_zijkant_raam Recreatiewoning_in_Bergen_aan_zee_binnenkant_schuifpui

 

De wanden van deze recreatiewoning zijn opgebouwd uit Zweeds rabat. Dit houdt in dat deze planken een sponning hebben waardoor ze gemakkelijk over elkaar heen vallen, ook is deze houtsoort zeer onderhoudsvriendelijk, jaarlijks schilderen is niet nodig om het netjes te houden. Zweeds rabat is goed bestand tegen vocht en verkleurd of vergrijst nauweljiks. Aan de binnenzijde van de recreatiewoning zijn de Douglas sponningplanken in het zicht gelaten. De glazen schuifdeuren zijn erg praktisch, omdat ze veel minder ruimte in beslag nemen dan een standaard tuindeur.

 

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!