• Home
  • Recreatiewoning in Hoogwoud

Recreatiewoning in Hoogwoud

Recreatiewoning in Hoogwoud

Deze houten recreatiewoning is gebouwd op een prachtige plek en heeft een grote glaspartij, waardoor u ruim uitzicht heeft op de uitgestrekte weilanden. Naast de ruime woning is zelfs een garage en opbergruimte gerealiseerd. Zo is er niet alleen woonruimte, maar heeft u zelfs ruimte voor uw fiets, auto, tuingereedschap of andere spullen!

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 1050 cm.

Vanaf: € 84.950,--


offerte AANVRAGEN


Recreatiewoning_in_Hoogwoud_tijdens_bouw Recreatiewoning_in_Hoogwoud_linkerzijde

 

De buitenzijde van deze recreatiewoning kenmerkt zich door de duurzame gevelbekleding van Waxedwood, dit hout staat bekend om zijn lange levensduur. De wanden van onze projecten worden zoveel mogelijk prefab gemaakt, zodat deze door onze ervaren monteurs zo snel mogelijk geplaats kunnen worden, dit scheelt tijd en geeft veel minder overlast voor u. De mooie strakke dakpan past perfect in de stijl waarin deze recreatiewoning is gebouwd. Het geweldige aan dit bouwwerk is dat het uitgevoerd kan worden als recreatiewoning, maar ook als mantelzorgwoning! Kortom een zeer ruim, multifunctioneel project op een geweldige locatie.

 

Recreatiewoning_in_Hoogwoud_keuken Recreatiewoning_in_Hoogwoud_binnen_huiskamer

 
Plattegrond_van_het_recreatiewoning_in_Hoogwoud

De binnenzijde is in moderne stijl ingericht. De tuindeuren zorgen samen met de levensgrote ramen voor veel licht en een mooi uitzicht. Deze houten woning is ook in een hoek gebouwd, hierdoor bespaart u ruimte en op elk moment van de dag valt er wel licht uw woning in. De in het zicht gelaten vuren dakspanten geven de landelijke tint aan het interieur. Naast het ruime woongedeelte zijn ook een garage en opbergruimte gerealiseerd, hier kunt u uw auto, fiets en tuingereedschap overdekt stallen. In goed overleg met onze klant komt een perfecte indeling tot stand en door goed te blijven communiceren met de klant kunnen wij gegarandeerd vakwerk leveren.

 

Ook een Recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!