• Home
  • Recreatiewoning_in_Reeuwijk

Recreatiewoning in Reeuwijk

Recreatiewoning_in_Reeuwijk

Deze houten recreatiewoning is gebouwd met uitzicht op de Reeuwijkse plassen. Het exclusieve aan deze woning zijn de grote schuifpuien die zorgen voor een groots uitzicht en veel licht. Daarbij kunt u ook buiten de woning van de omgeving genieten op het ruime terras. Houd u van tuinieren? De ruime tuin om de recreatiewoning biedt daar alle mogelijkheid toe.

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 720 cm.

Vanaf: € 83.480,--


offerte AANVRAGEN


Recreatiewoning_in_Reeuwijk_buiten_raampartij Recreatiewoning_in_Reeuwijk_buiten_schuifpui_vlonder

 

De buitenwanden van deze recreatiewoning zijn bekleed met verticaal geplaatst Red Cedar houtwerk. Dit in combinatie met de kunststof kozijnen geeft het geheel een modern uiterlijk. Kunststof kozijnen zijn duurder dan hardhouten. Het voordeel is wel dat deze kozijnen veel langer meegaan, ook heeft u er geen onderhoud aan. Bij dit prachtige stekje is zelfs een ruime hoeveelheid grond inbegrepen. Door de grote hoeveelheid groen wordt deze als het ware opgenomen in de natuur. Een strakke recreatiewoning op een prachtige plek omgeven door de natuur. Wat wilt u nog meer?

 

Recreatiewoning_in_Reeuwijk_schuifpui_geopend Recreatiewoning_in_Reeuwijk_binnen_eettafel

 

Plattegrond_van_het_recreatiewoning_in_recreatiewoning

De uitzonderlijke tint blauw die aan de binnenzijde gebruikt is doet het geheel erg goed aan. De moderne inrichting samen met de strakke buitenzijde maken het plaatje perfect. Daarbij staat de recreatiewoning in een prachtige omgeving. Dit bouwwerk is een mooi voorbeeld van de kracht van Jaro houtbouw, wij helpen u van het ontwerp tot aan het sleutelklaar opleveren. Door eerst samen met u om tafel te gaan en uw wensen in kaart te brengen kunnen wij u van A tot Z helpen. Deze efficiënte werkwijze resulteert in prachtige eindresultaten.
Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!