• Home
  • Recreatiewoning in Muiderberg

Recreatiewoning in Muiderberg

Voorgevel van de recreatiewoning in Muiderberg.

Deze recreatiewoning heeft uitgebreid uitzicht op de weilanden. De voorzijde is opgebouwd uit een enorme glaspui, met een kunststof kozijn. Een mooie strakke dakpan. Aan de binnenzijde zijn de houten gordingen in het zicht gelaten. De verticaal geplaatste planken zorgen ervoor dat de buitenzijde een unieke uitstraling krijgt.

 

Breedtemaat ca. 535 cm.

Dieptemaat ca. 810 cm.

Vanaf: € 48.000,--


offerte AANVRAGEN


Zijaanzicht van de recreatiewoning in Muiderberg    Voorgevel van de recreatiewoning in Muiderberg.

 

De houten wanden van de recreatiewoning zijn bekleed met Dumowood. Dit hout is zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Door een verhitting en afkoelproces wordt de levensduur van het hout verlengt, waardoor de duurzaamheid van de recreatiewoning enorm verhoogd wordt. De mooie strakke dakpan doen dit houten verblijf er strak en verzorgd uitzien, daarbij komt natuurlijk dat deze kleur precies past bij de kozijnen. Door de planken juist verticaal te plaatsen wordt een unieke uitstraling gecreeërd. De sponningplanken hebben een witte kleur gekregen, dit zorgt ervoor dat het interieur een strak aanzien krijgt.

 

Voorgevel van de recreatiewoning in Muiderberg    Binnenzijde van de recreatiewoning in Muiderberg

 

 

Plattegrond van de recreatiewoning in Muiderberg

Doordat deze woning is voorzien van een grote glazen pui komt er enorm veel licht de woning in en heeft u een riant uitzicht naar buiten, tevens doet het de woning ruim aan. De gordingen die in het zicht zijn gelaten maken het algehele plaatje compleet. Dit geeft het interieur een exclusieve uitstraling en doet robuust aan. Van hoge temperaturen zult u geen last hebben, want de airco zorgt ervoor dat het aangenaam blijft. Deze houten recreatiewoning is van alle gemakken voorzien, zo is er een ruime keuken en woonkamer. Ook zijn natuurlijk alle nodige voorzieningen aanwezig. Bij Jaro houtbouw staan uw wensen voorop, we gaan met u om tafel en zorgen ervoor dat met behulp van onze ervaren medewerkers een ontwerp wordt gemaakt dat aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat betrouwbaar en duurzaam bouwwerk wordt gerealiseerd.
Ook een woning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!