Houten huis bouwen? Bij ons bent u op het goede adres!

Genieten van een goed geïsoleerd houten huis, een gezond woonklimaat en een exclusieve uitstraling? Bouw een houten huis met Jaro Houtbouw! Houtbouw is weliswaar niet de standaard bouwmethode voor woningen, maar het is sterk in opkomst. Mede dankzij professionele houtbouwers zoals Jaro Houtbouw en architecten die zich steeds meer richten op hout, is het bouwen van een houten huis in Nederland niet meer exclusief. Een huis van hout is wel exclusief, want wij leveren alleen maar maatwerk uit eigen fabriek!

 

Houten huis op maat in Sterksel    Opbouw houten huis in Sterksel door Jaro Houtbouw

 

Waarom kiezen voor een houten huis op maat?

Misschien heeft u al een kavel gekocht en staat u op het punt om een eigen huis te bouwen. In eerste instantie denkt u misschien niet aan een houten huis, maar aan een woning in traditionele bouw. Als houtbouwer in hart en nieren gaan we u daarom vertellen waarom u moet kiezen voor een houten huis op maat van Jaro Houtbouw:

 

  • Bij Jaro Houtbouw leveren we alleen maar maatwerk, uw houten huis op maat kan dus volledig gebouwd worden zoals u het wenst!
  • Een huis van hout kunnen we dankzij onze prefab bouwmethode in korte tijd bouwen! Hierdoor reduceren we samen de bouwkosten.
  • Doordat u kiest voor hout, kiest u automatisch voor een prachtige en authentieke uitstraling voor uw nieuwe houten huis op maat.
  • Los van de stijlvolle uitstraling, is een houten huis is ook enorm duurzaam en sterk. Houtskeletbouw is zelfs aardbevingsbestendig!
  • Een houten huis is milieuvriendelijk! Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen is er een minimale milieubelasting.

 

Voorzijde houten huis in Elspeet gebouwd door Jaro Houtbouw    Houten woning met bijgebouw in Elspeet

 

Uw houten huis op maat, uit eigen fabriek!

Jaro Houtbouw is een enthousiast en jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen van houten huizen. Doordat we beschikken over een eigen fabriek, kunnen we alles maken wat onze opdrachtgever wenst en bouwen we ieder houten huis op maat. Naast een eigen fabriek hebben we ook onze eigen adviseurs, tekenaars, timmermannen, monteurs en projectleider in huis. Het kantoor en de fabriek zijn beide gevestigd op hetzelfde adres in Apeldoorn, hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen als we uw houten huis op maat produceren.

 

Wij ontzorgen u bij de aankoop van een houten huis    Vrijstaande houten huis uit eigen fabriek

 

Een eigen houten huis bouwen? Wij ontzorgen u!

Als u een eigen houten huis gaat bouwen, is het prettig als u in het gehele traject wordt geholpen. Er zijn namelijk veel aspecten die belangrijk zijn bij de bouw van een eigen huis. In een korte periode zult u veel na moeten denken over verschillende zaken en dient u belangrijke beslissingen te maken. Bouw uw eigen huis met Jaro Houtbouw en laat u hierin ontzorgen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang informatie voor het bouwen van uw eigen houten huis!

 

Ontvang informatie voor het bouwen van uw eigen huis!    Elk houten huis wordt op maat gemaakt!

 

Ook een houten huis bouwen of hier meer informatie over ontvangen? Neem vrijblijvend contact op!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!