Houten loods bouwen

Op zoek naar een houten loods? Wij bouwen iedere loods op maat! Bekijk op deze pagina de foto’s van grote loodsen vervaardigd uit duurzame materialen. Iedere houten loods is door Jaro Houtbouw in eigen fabriek geproduceerd en in korte tijd opgebouwd bij de opdrachtgever. Doordat wij prefab gevelwanden van houtskeletbouw maken, kunnen we efficiënt en nauwkeurig een grote loods bouwen en kunt u op korte termijn genieten van een houten loods op maat!

 

Houten loodsruimte in de achtertuin   Houten loods bij bedrijf in Zoelen

Houten loodsen in Marum en Zoelen

 

Een houten loods: van stalling tot werkplaats 

Bouw ook een loods van hout! U kunt het indelen en uitvoeren naar wens, zodat de perfecte houten loods tot stand komt. Laat een loods bouwen voor…

  • de stalling van voertuigen, van oldtimers tot tractoren.
  • het opbergen van materialen en tuingereedschap.
  • een eigen werkplaats of riante hobbyruimte.
  • zakelijke activiteiten en de opslag van voorraden.
  • een verblijfs- of kantoorfunctie!

 

Vooraanzicht houten loods Jaro Houtbouw   Stalling voor caravan in overdekte houten loods

Houten loods in Marum

  

Stijlvolle en duurzame loods bouwen

Een loods is een breed begrip. Over het algemeen wordt er een grote schuur mee bedoeld die veel ruimte biedt dankzij zijn afmetingen. Als houtbouwers hebben we hier prachtige oplossingen voor. Geen sfeerloze damwandloodsen, maar houten bouwwerken. Vaak bouwen we een duurzame loods in een oude stijl, ook wel wagenschuur, kapschuur, korenschuur of veldschuur genoemd. Wat ons betreft, zijn er tal van stijlvolle oplossingen mogelijk die een verrijking zijn voor uw erf.

 

Ideeën voor uw loods op maat

Als we een loods bouwen, inventariseren we eerst uw wensen. Hoe gaat u de loods gebruiken? Welk afwerkingsniveau hebt u voor ogen qua isolatie en aftimmering? Welke wensen hebt u ten aanzien van de stijl en gebruikte bouwmaterialen van de loods? En, niet onbelangrijk, wat is uw budget? In een ontwerp van de houten loods komen al deze aspecten samen. 

 

Grote garage van hout dat fungeert als stalling   Loods van hout op maat gemaakt door Jaro Houtbouw

Houten loods in Zoelen

  

Kunt u ook een loods gebruiken en wilt u een stijlvolle houten loods bouwen? Neem dan contact met ons op voor een ontwerp en offerte!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!