• Home
  • Modern huis bouwen

Modern huis bouwen? Dat doet u met Jaro Houtbouw!

Modern huis bouwen? Een eigentijdse moderne woning waar u zelf kiest voor materialen en details die de uitstraling bepalen? Bouw dan samen met Jaro Houtbouw een modern houten huis op maat! Als u zich verdiept in de mogelijkheden, ontdekt u al snel de geweldige eigenschappen van het bouwmateriaal hout. Daarbij kunt u bij Jaro Houtbouw eindeloos combineren als u een modern huis laat bouwen. Denk hierbij aan de combinatie van hout met steen, een bepaalde vorm van dakbedekking en verschillende soorten kozijnen! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

 

Modern huis van houtskeletbouw met rode steen   Eigentijdse moderne woning in Hoofddorp

Modern huis type 'Hoofddorp'

 

Ontwerp uw eigen moderne huis bouwen

Wonen in een modern huis, dat is niet voor iedereen weggelegd! Maar door te kiezen voor de maatwerkmogelijkheden van Jaro Houtbouw is dit wel degelijk haalbaar. Stap af van een standaard woning of cataloguswoning en ontwerp uw eigen moderne huis. Bedenk zelf hoe u de moderne huis wilt bouwen, creëer volledig de uitstraling zoals u het wenst en bouw een modern huis met Jaro Houtbouw. Qua ontwerp moet alles kloppen, alleen dan komt het gewenste eindresultaat tot stand. Hulp nodig bij het ontwerp? Wij ontwerpen en bouwen uw moderne houten huis!

 

Wonen in een modern huis te Hoofddorp


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Waarom een modern huis bouwen met Jaro Houtbouw

Een modern huis bouwen brengt vele voordelen met zicht mee. Zo bent u niet gebonden aan standaard kozijnen, bent u vrij in het bepalen van de dakbedekking en kunt u de uitstraling behalen zoals u het voor ogen had. Waarom u moet kiezen voor Jaro Houtbouw en een modern huis van hout beschrijven we hieronder:

  • Jaro Houtbouw levert maatwerk uit haar eigen fabriek, hierdoor kunnen we altijd voldoen aan de wensen van onze klant. Daarbij zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen.
  • Snel schakelen doen we niet alleen in de fabriek, maar ook op de bouwplaats. Met de prefab gevelwanden kunnen we in een korte tijd een modern huis bouwen!
  • Met een gedreven team, onze kennis en ervaring kunnen we u deskundig adviseren én optimaal ontzorgen. Bouw daarom een modern huis met Jaro Houtbouw! 

 

Timmerman Jaro Houtbouw   Afgeladen vrachtwagen met prefab houten gevelwanden

 

Een eigentijds en modern huis van hout bouwen

In Almere hebben we ook een huis met moderne look gebouwd. Het moderne huis van hout, geplaatst op een aangekochte kavel in Almere Poort, is met een plat dak uitgevoerd. Binnenin het eigentijdse en moderne huis van hout is veel ruimte gecreëerd voor een heerlijke living. De gelijkvloerse woning is aan de voorzijde voorzien van een riante luifel. De strakke en eenvoudige belijning van de houten luifel, zijn een prachtige toevoeging aan dit moderne huis. De overkapping is inmiddels voorzien van glazen wanden, er is nu als het ware een tuinkamer gerealiseerd aan de moderne woning. Ook een eigentijds en modern huis bouwen? Laat u adviseren en ontzorgen en bouw uw eigen houten huis!

 

Moderne vrijstaande woning, voorzien van een overkapping   Houten huis met moderne uitstraling in Almere

 

Houten woning met plat dak en tuinkamer aan de voorzijde   Tijdloze inrichting met hoekbank bij houten woning te Almere

Modern huis type 'Almere'

 

Verdiep u in de mogelijkheden van houtbouw en bouw een modern houten huis! Kom brainstormen met onze adviseur en maak een afspraak. 


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!