• Home
  • Houten chalet

Bouw een houten chalet met Jaro Houtbouw!

Genoeg ruimte voor een houten chalet in de tuin? In het bezit van een eigen kavel op een recreatiepark? Bouw een houten chalet met Jaro Houtbouw! Wij bouwen volgens bouwbesluit en maken ieder chalet van hout volledig op maat. Breng voortaan de weekenden door in een eigen vakantiechalet of ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van uw houten chalet in de tuin of op een recreatiepark. Dankzij onze werkwijze kunnen wij snel bouwen en kunt u al op korte termijn genieten van een duurzaam houten chalet. Neem vrijblijvend contact op met Jaro Houtbouw en realiseer een houten chalet op maat.

 

Houten chalet bouwen met Jaro Houtbouw

 

Een houten chalet bouwen met duurzame materialen

Hoe ziet het houten chalet van uw dromen eruit? Waar moeten we vooral op letten als we uw chalet bouwen? Omdat we alleen maar maatwerk leveren kan een houten chalet op verschillende manieren worden uitgevoerd. Op deze pagina ziet u foto’s van houten chalets met verschillende daktypes, meerdere combinaties van kozijnen en verschillende soorten gevelbekleding. Met duurzame materialen, uw ideeën en ons deskundige advies leveren we echte maatwerk-chalets! Als we een houten chalet bouwen, overtreffen we graag uw verwachtingen.

 

Modern houten chalet in natuurrijke omgeving   Deurluifel bij houten chalet, modern uitgevoerd

Houten chalet type 'Vinkeveen'

 

Een wintervast chalet van hout

Recreëren in Nederland is natuurlijk heerlijk in de zomer. Dit is, met een goed geïsoleerd houten chalet van Jaro Houtbouw, ook mogelijk in de winter! Omdat we de houten chalets bouwen volgens Bouwbesluit, wordt uw chalet wintervast uitgevoerd! Het verblijf wordt op deze manier nog behagelijker, ook als het buiten iets kouder wordt. Bij een wintervast chalet van hout worden de wanden en het dak uitstekend geïsoleerd, ook worden de kozijnen uitgevoerd met dubbel (HR++) glas. Kortom: wij zorgen voor een goed geïsoleerd houten chalet, waarbij hoge RC-waarden geen uitzondering zijn!

 

Landelijk houten chalet in bosrijke omgeving met genuanceerde dakpannen   Lariks chalet met zadeldak en genuanceerde dakpannen

Houten chalet type 'Hollandsche Rading'

 

Een houten chalet met een plat- of zadeldak?

Gaat u uw houten chalet liever zelf isoleren en afwerken aan de binnenzijde, dan leveren we alleen een bouwpakket waarbij we de wanden voorbereiden voor naisoleren. Alles is tenslotte mogelijk bij de houtbouwer van Nederland! Kiest u voor een houten chalet met een plat- of zadeldak? Ook hierin is alles mogelijk en willen we u graag adviseren. Verschillende soorten dakbedekking en een ruim aanbod in gevelbekleding geven u de uitkomst om het chalet volledig op maat te maken! Kortom: koop een chalet zoals u het wenst!

 

Houten chalets aan het water met plat- en zadeldak

Houten chalets aan het water in Westmaas

 

Een houten chalet kopen? Laat u technisch en bouwkundig adviseren!

U wilt een houten chalet kopen, echter waar moet u zoal op letten? Bij de aanschaf van een houten chalet komt veel kijken. Behalve de aanschaf van een kavel of perceel, moet u rekening houden met andere belangrijke aspecten. Laat u technisch en bouwkundig adviseren door onze adviseur en neem vrijblijvend contact op! Ontvang advies voor het realiseren van de perfecte uitstraling en ontwerp een indeling zoals u het voor ogen heeft. Eén ding is zeker: als u kiest voor een houten chalet van Jaro Houtbouw, dan kiest u voor een duurzaam, degelijk en sfeervol vakantieverblijf! 

 

Een houten vlonder voor chalet met tuinstoel   Een houten chalet met blauwe gevelbekleding (verticaal aangebracht)

Houten chalet type 'Noordwijkerhout'

 

Zullen we een afspraak maken voor een eerste schets van uw houten chalet? Neem contact op met onze adviseur en bezoek onze timmerfabriek!


Contact aanvragen