• Home
  • Landelijk huis bouwen

Landelijk wonen? Bouw met Jaro Houtbouw!

Landelijk wonen in een huis van hout? Bij Jaro Houtbouw kunt u deze droom in vervulling laten gaan. Bouw een landelijk huis en geniet van de uitstraling en indeling die u wenst. Maak de keuze voor duurzame materialen en prachtige houtsoorten en kies voor een sfeervolle uitstraling bij uw landelijk huis van hout! Behalve de natuurlijk en sfeervolle uitstraling van hout, is deze prachtige natuursoort zeer bewerkelijk. Door gebruik te maken van dit bouwmateriaal kan Jaro Houtbouw exclusief maatwerk leveren en een uniek landelijk huis bouwen!

 

Landelijke vrijstaande woning uitgevoerd met zwart potdekselwerk   Opbouw houten woning in Sterksel

Vrijstaande landelijke woning in Sterksel

 

Een duurzaam en landelijk huis bouwen

Behalve de vorm en afmeting, zijn comfort en het gebruik van materialen ook een belangrijk punt bij het bouwen van een landelijk huis. Aspecten met betrekking tot het milieu, zoals Biobased bouwen of passief bouwen zijn daarbij ook een veelgenoemd onderwerp in de woningbouw. Kiest u bijvoorbeeld voor zonnepanelen bij uw landelijk huis, of gaat u de woning isoleren met een natuurproduct? Omdat wij maatwerk leveren, is er heel veel mogelijk! Maak gebruik van onze ervaring en ruime aanbod in duurzame producten en laat ons uw landelijk huis bouwen.

 

Vrijstaande villa van hout met rieten kap in Elspeet   Houten woning in Bergen uitgevoerd met een rieten kap

Landelijke huizen in Elspeet en Bergen

 

 Landelijk en op maat bouwen met Jaro Houtbouw!

Een landelijk huis bouwen? Dat doen we zoals u het wenst! In onze eigen fabriek te Apeldoorn hebben we namelijk de mogelijkheid complete prefab gevelwanden en binnenwanden op maat te maken. Aan de hand van het definitieve ontwerp wordt er een professionele tekening gemaakt waar de stuklijst voor onze timmermannen uit voort komt. Met de werktekeningen kunnen de prefab wanden van uw landelijk huis geproduceerd worden. Op de bouwplaats kunnen we uw landelijke woning, dankzij de unieke werkwijze, in mum van tijd opbouwen.

 

Opbouw vrijstaande landelijke woning van hout in Sterksel   Landelijke woning tussen de bossen in Sterksel

 

Een landelijk huis bouwen en benieuwd naar ervaringen? Bekijk onderstaande referentie!


wonen in een houten huis    E-mail ons