• Home
  • Luxe huis bouwen

Kies voor Jaro Houtbouw en laat ons uw luxe huis bouwen!

Een luxe huis bouwen: dat is een mooie uitdaging, met een resultaat waar u jaren van hoopt te genieten! Door te kiezen voor een luxe houten huis op maat, kunt u iedere wens verwerken. Het indelen van de luxe woning, de keuze voor duurzame materialen bij uw luxe huis en het optimaal benutten van uw budget zijn belangrijke aspecten bij het bouwen van een eigen luxe huis van hout! Met onze ervaring in woningbouw, een gedreven team van vakmensen en onze eigen timmerfabriek, kunnen wij u deskundig adviseren en optimaal ontzorgen. Aarzel niet en laat Jaro Houtbouw uw luxe huis bouwen!

 

Rietgedekte woning met stenen muur welke is gekeimd   Woning met zadeldak voorzien van rieten dakbedekking

Luxe huizen in Elspeet en Bergen

  

Luxe huizen met een gezond binnenklimaat

Bij Jaro Houtbouw staan we voor duurzaam bouwen met natuurlijk materialen. Door gebruik te maken van materialen als houtvezelisolatie en cellulose kunnen we damp-open bouwen en realiseren we een gezond binnenklimaat in uw luxe huis. Daarbij voldoet uw woning te allen tijde aan het bouwbesluit en de EPC-norm. De huidige EPC-norm wordt in de toekomst vervangen door de ‘BENG’-norm, BENG staat voor: ‘bijna energie neutrale gebouwen’. Vanaf eind 2020 dienen alle woningen in Nederland aan deze norm te voldoen. Bouw een luxe huis van hout met Jaro Houtbouw en geniet van een gezond binnenklimaat!

 

Opbouw woning in IJsselmuiden   Houten huis in Elspeet

Houten huis in Elspeet

 

Combineer hout met steen bij uw luxe huis

Hout is een veelzijdig en authentiek natuurproduct, dat maakt uw huis luxueus en aantrekkelijk. Zelfs kleinere luxe huizen krijgen daardoor een bijzondere allure. De combinatie van hout en steen komt ook vaak voor. In Ermelo is een luxe huis gebouwd waarbij de constructie volledig bestaat uit hout. Na het bouwen van het luxe huis (in slechts 3 dagen), kwam de metselaar om een enkelsteens muur aan te brengen bij de luxe houten woning. In de puntgevels van dit luxe huis is er Lariks aangebracht als gevelbekleding. De combinatie van deze zwarte gevelbekleding en traditionele rode bakstenen, creëren volledig de uitstraling zoals onze klant het voor ogen had!

 

Houten puntgevel bij woning met twee raamkozijnen   Houten woning met gemetselde schil en hout in de topgevel

Luxe huis in Ermelo

 

Voordelen bij luxe huis bouwen

Het bouwen van een luxe huis met de houtbouwer van Nederland, brengt veel voordelen met zicht mee. Hieronder beschrijven we u zomaar enkele voordelen van een houten huis:

  • Hout is van nature isolerend, in combinatie met de juiste (natuurlijke) isolatieproducten worden Rc-waarden van 4,5 voor de gevels en 6,0 voor het dak eenvoudig haalbaar.
  • Uw luxe houten huis wordt op maat gemaakt en in korte tijd opgebouwd. Wij vervaardigen in onze fabriek te Apeldoorn prefab gevelwanden, die we bij u op locatie monteren.
  • Hout kunt u uitstekend combineren met andere, moderne materialen zoals glas, beton, staal en baksteen. U kunt zelfs een complete buitenmuur laten metselen bij uw luxe huis.

 

Houten huis in Elspeet   

Luxe huis in Elspeet

 

Ook een duurzaam luxe huis bouwen van hout? Via onderstaande knop kunt u contact aanvragen.


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!