• Home
  • Rietgedekte woning bouwen

Rietgedekte woning bouwen? Bekijk de mogelijkheden!

Een houten woning, uitvoeren met een rieten kap? Dat is prachtig en hebben we vaker gedaan! In Bergen is een rietgedekte woning gerealiseerd, met houten potdekselplanken als gevelbekleding. De rietgedekte woning is opgebouwd uit prefab gevelwanden en tegelijk in onze fabriek voorzien van zwarte gevelbekleding. Ook de kozijnen zijn reeds aangebracht in de gevelwanden, voor we zijn begonnen met de montage op de bouwplaats. Op deze manier staat er direct een volwaardige gevelwand op de bouwkavel en krijgt de rietgedekte woning van Jaro Houtbouw direct vorm! Afhankelijk van de afmeting is het mogelijk om na drie dagen al riet aan te brengen op de kap.

 

Opbouw rietgedekte woning in Bergen   Houten woning met rieten kap, prefab op maat gemaakt!

Rietgedekte woning in Bergen

 

Bij een rietgedekte woning staan uw wensen centraal

Bij Jaro Houtbouw ontvangt u deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak! Door u in het gehele traject hulp te bieden, proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen. Onder andere een samenwerking met de architect, het tekenwerk in eigen beheer en een eigen fabriek zorgen voor korte lijntjes binnen onze organisatie. Uw wensen en ideeën staan bij ons te allen tijde centraal! Hierdoor is iedere rietgedekte woning die wij bouwen uniek, niet alleen dankzij onze werkwijze en de duurzame materialen, maar voornamelijk door originele ideeën van onze klant!

 

Vrijstaande woning van hout met riet als dakbedekking

Rietgedekte woning in Elspeet

 

Een rieten kap en keimwerk

Ook in Elspeet is een prachtige en duurzame rietgedekte woning gerealiseerd. Het unieke aan deze woning met riet, is dat deze woning wordt uitgevoerd met het dampopen bouwsysteem. In de houten gevelwanden komt isolatie van cellulose. De wanden van houtskeletbouw worden prefab op maat gemaakt in onze eigen fabriek te Apeldoorn. Naderhand is de rietgedekte woning voorzien van gevelmetselwerk, waarover keimwerk is aangebracht. Keimwerk is een speciale muurverf voor metselwerk, het biedt een langdurige bescherming en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Een rietdekker die riet aanbrengt op een houten huis van Jaro Houtbouw   Vrijstaande woning ontworpen in Bergen uitgevoerd met rieten kap

 

Bouw een unieke rietgedekte woning met Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!