Houten overkapping aan huis bouwen? Wij zijn de specialist!

Ook een houten overkapping bouwen, vrijstaand in de tuin of tegen uw huis? Wij zijn de specialist en bouwen met regelmaat een unieke overkapping aan huis. U leest het goed, wij leveren unieke terrasoverkapping van hout, geen standaard overkappingen maar unieke maatwerkproducten. Een houten overkapping aan huis van Jaro Houtbouw springt direct in het oog. Bekijk onderstaande foto’s maar eens van de houten overkapping met glas in Sint Odiliënberg.

 

Houten overkapping aan huis bouwen met Jaro Houtbouw

 

Een houten overkapping kopen? Kies voor de charme van hout!

Wilt u een houten overkapping kopen? Of twijfelt u misschien nog tussen een aluminium of houten veranda? Ons advies is duidelijk: kies voor de charme van hout! U zult er geen spijt van krijgen als u uw overkapping koopt bij Jaro Houtbouw. Samen met onze architect of adviseur zal een prachtig ontwerp omgetoverd worden tot werkelijkheid. Investeer in uw woning, kies voor de verrijking van uw tuin en laat Jaro Houtbouw een houten overkapping bouwen! 

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Wit geschilderde terrasoverkapping met glas   Onder de overkapping met glas die aan huis gebouwd is

 

Een houten overkapping met glas

Zoals u op de kleurrijke foto’s kunt zien, is de overkapping met glas uitgevoerd. Uit het verleden is al vaker gebleken dan hout en glas een goede combinatie zijn bij een overkapping op maat. Ook in Sint Odiliënberg is een houten overkapping gecombineerd met glas. De glazen zijwanden voorkomen dat u constant in weer in wind zit, daarbij houdt het langer de warmte vast onder een overkapping. Doordat het langer warm blijft onder de houten veranda kunt u optimaal genieten van de zwoele zomeravonden.

 

Overkapping van hout aan bestaande woning   Tuinoverkapping op maat van Jaro Houtbouw

 

Bouw een vrijstaande veranda of houten overkapping aan huis

Op de foto’s zien we een houten overkapping aan huis. De exclusieve veranda is volledig op maat gemaakt in eigen fabriek en door onze ervaren monteurs gebouwd tegen de woning. Het is echter ook mogelijk om een vrijstaande overkapping van hout te bouwen. Ieder project is uniek en alles wordt op maat gemaakt, hierdoor kunt u niet alleen de uitvoering en uitstraling bepalen van uw houten overkapping, maar ook of het een vrijstaande veranda of overkapping aan huis moet worden.

 

Overkapping in de tuin en aan huis gebouwd

 

Een houten overkapping met landelijke uitstraling

De wit geschilderde overkapping op de foto’s heeft mooie details, de details vormen samen een landelijke uitstraling. De houten overkapping is bijvoorbeeld uitgevoerd met balustrade hekken, sierlijke schoren en een stijlvolle daktrim voor de afwerking van het platte dak. Jaro Houtbouw heeft reeds verschillende houten overkappingen aan huis gebouwd, waarbij verschillende details de uitstraling bepaalde van de veranda aan huis. Spreekt het u aan en wilt u ook een landelijke overkapping bouwen, of gewoon een veranda aan huis waarin uw eigen wensen en ideeën worden verwerkt? Bouw dan een overkapping van hout met Jaro Houtbouw.

 

Houten overkapping met glas   Houten overkapping met balustrade hekken en schoren

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOUTEN VERANDA HOUTEN OVERKAPPING EIKEN OVERKAPPING VERANDA AAN HUIS  OVERKAPPING IN DE TUIN